Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest związek czy uklad

Polecane posty

Gość gość

Sprawa formalnej nazwy. Jak nazwiecie stan,w którym kobieta spotyka się z zonatym mezczyzna, jest seks a ona go kocha.Z jego strony jest tylko seks Ale kochankę w jakiś sposób lubi chociaż jej nie kocha. Czy taki układ można nazwać związkiem czy jest to właśnie tyko układ?

Gość gość
Skoro z jego strony to tylko seks, to jest to uklad. I kto wie, czy nie ma kilka takich ukladow.

Gość gość
Układ żonaty-kochanka, przecież on jest już w związku, z ŻONĄ.

Gość gość
To samo mówię. Z żoną jest związek małżeński. Z kochanka z jego strony to uklad .kochanka twierdzi że ona ma z nim związek. I że jej zazdroszczę bo ja to jestem sama a ona jednak si z kimś spotyka.

Gość gość
I że jej zazdroszczę bo ja to jestem sama a ona jednak si z kimś spotyka. XXX Hahaha! Czego? Frajera, który ma za małe jaja, a może nawet ich w ogóle nie ma, żeby rozwieść się z żoną? Przecież ona też mu się znudzi. Dlaczego kobiety są takie głupie? Jest tylu wolnych, porządnych męzczyzn, a one wolą tkwić w jakiś chorych układach, wolą być tą drugą, zamiast pierwszą i jedyną. Być na zawołanie pana i władcy, kiedy będzie miał czas i ochotę się poseksić, kretynki.

Gość gość
Jak na razie ile będzie, 4 lata?Jeszcze mu się nie znudziła. Ale codziennie scenie widzą, może dlatego. Faktycznie mam jej czego zazdrościc. :(

Gość gość
4 lata traci na żonatego?! To przecież oczywiste, ze on dla niej żony nie zostawi i może nie jest jedyną kochanką. Traci czas, mogłaby już mieć męża, swoją rodzinę, a ona woli być panią na zawołanie. Kobiety, dlaczego wy się tak nie szanujecie?

Gość gość
To że ktoś się z kimś spotyka na seks nie czyni z tej relacji związku, a ta relacja związkiem nigdy nie będzie, bo związek to on ma żoną.

Gość gość
Dziwne.Też się zastanaiam.Może ona woli to niż nic? Bez sensu tyle lat tracic.

Gość gość
Układ. A kochanek jest w związku małżeńskim.

Gość gość
No i co z tego, że kocha? To nic nie zmienia. Układ. Potajemny.

Gość Jula8980808880
A co ma nazwa do rzeczy. Układ też jest moim zdaniem pewnego rodzaju "związkiem" tylko takim na mało poważnie, nie prowadzącym do niczego w przyszłości...Czy to ma znaczenie jak to nazwiemy? Czy związkiem, układem, czy romansem? Chyba wazniejsze jest pytanie czy to ma perspektywy na przyszłość, na jakieś wspólne poważniejsze plany, czy nie. W tym wypadku to ma małe szanse

Gość Jula8980808880
Zresztą czy nazwanie tego związkiem coś zmieni? No chyba nic. To tylko umowne nazwy, bardziej liczy się co z tej relacji wynika i jakie daje perspektywy