Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropna pogoda, gorąco, duszno, wole jesień a wy ?

Polecane posty

Gość gość

nienawidze lata

Gość prawictwo pospolite 152
wolę Czerwiec , bo baby w stringach latają .. A jesienią to robią sie mniej gorące

Gość gość
bo ty zboczony jestes

kazdy facet jest zboczony .. Tylko psychole , geje wolą panny w sukienkach od panny w stringach

Gość Turkuć
Aktualne 22 stopnie to idealna temperatura. Ani za zimno ani za goraco.

Gość gość
Co ty autorko pieprzysz,gdzie jest duszno i goraco? Dzisiaj idealna pogoda jest nie goraco i nie zimno. Nie lubie upalow ale zyczylabym sobie takiej pogody jak dzisiaj przez cale lato.

dokladnie ,idealna temperatura to 22 C .. Problem w tym ze na dzisiaj zapowiadali 25 C w cieniu Wiec jesteśmy odrobine powyzej granicy komfortu cieplnego w POniedziałek ma być 26 C zobaczymy co przyniesie CZerwiec , ale spodziewam się temperatur powyżej 25 C , a to juz nie jest zbyt dobrze

ja wczoraj wracałem z działki o 21 20 w samym swetrze i nie było mi ani przez chwilę zimno

27 C to jest już upał ALe jeszcze takich temperatur nie mielismy W Poniedziałek sie do nich niebezpiecznie zblizymy

Gość gość
wszystkie znane mi osoby które nie lubią ciepła i słońca to dziwadła, ponuraki i nudziarze. Zwłaszcza kobiety, wolą zimowe bezkształtne ciuchy, żeby za dużo nie pokazać, bo nie ma się czym chwalić. zimą o z reguły nigdzie nie wychodza, poza pracą...a latem to juz w ogóle tylko w domu. Oczywiście o żadnych wyjazdach tez nie moze być mowy, bo pogoda nie sprzyja...straszne.

Gość gość
No i teraz wyobraź sobie, że w taką pogodę wczoraj w Gdańsku było 9 manifestacji :-P

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś wczoraj naoglądałem się panów w sukienkach na Długim Targu w Gdańsku, tęczowe "Tolerado" demonstrowało razem z KOD-em

Gość gość
ja tez nie znosze takiej pogody, nie jak uwaza bydlo ze nie mam czego pokazac itd ale dlatego ze jestem z nerwicowcow i jak tylko robi sie goraco i duszno to mi zaczyna krecic sie we lbie, robi sie slabo, boli glowa i doprawia atak paniki... tez wole jesien jak slonce jeszcze jest ale nie ma takiego skwaru. a najbardziej zime kiedy spanie sniezek i jest tak ladnie bialo :)

Gość gość
gość dziś A pomyśl jakbyś tak się urodził/a w tropikach? Trzeba zwyczajnie przyzwyczaić organizm (i psychikę) do wysokich temperatur, panika szybko przejdzie. Niektórzy uwielbiają upały i mogą się smażyć na plaży całymi dniami.

Gość gość
Okropna pogoda, gorąco, duszno X Wywietrz mieszkanie

Gość gość
bez przesady.zimno to my mamy prze 9 miesięcy w roku a upałów uzbiera się może ze dwa miesiące.nigdy takich ludzi nie zrozumiem,zamiast cieszyć się że wyskoczy kila dni ciepła to od razu narzekanie. teraz nie ma ani wiosen ani jesieni więc nie ma co pisać że one sa umiarkowane .z lata od razu robi się zimno a z zimy od razu ciepło.

Gość gość
Akimke zapomniałaś o astmatykach, sercowcach i neurastenikach :P

Gość gość
Tez nienawidze upałow, gorąca i duchoty. I jestem szczupla (53 kg/170 cm), ale taka pogoda mnie dobija. W pracy nie mam klimatyzacji, pracuje z petentami i to jest koszmar, gdy pot scieka po plecach a Ty musisz non stop ludzi obslugiwac.

Gość gość
gość dziś Nie daj się, walcz z szefem o klimatyzację, a jak nie kupi choćby wentylatora zgłoś to do PIP

Gość gość
jeszcze do niedawna uwielbiałam lato i upały,bo w temperaturze ponizej 25 stopni było mi zwyczajnie zimno. teraz mi się przestawiło , jak jest za gorąco , jak mocno grzeje słonce to zaczynam się pocić i bardzo tego nienawidzę. ale dzisiaj jest ok. bo ponizej 25 stopni.

Gość gość
Kleszcze i meszki już atakują, niedługo dołączą do nich komary, uroki lata ☺

Gość gość
Borelioza i inne nieszczęścia, ilu ludzi się utopi w tym roku, ciekawe czy kiedyś zmądrzeją i przestaną włazić do wody byle gdzie

Gość gość
Ja kocham gorąco i upały lato jest wspaniale!!! Same plusy.

Gość gość
Na szczęście są też inne pory roku, każdy może mieć to, co lubi:-)

Gość gość
Ja uwielbiam lato, może nie tropiki powyżej 35 stopni bo są nie do zniesienia. Jestem szczupła i w temp 25-30 tez chodze w spodenkach. Wiec nie widze związku z tym ze ktoś nie lubi upałów... Jak przychodzi około 20 sierpnia to jest mi smutno ze wszystko co najlepsze(lato) zmierza ku końcowi:( i znów tyle miesięcy czekać na 3 mc ciepełka:( chociaż jesien nie jest zła, zaczynam ją lubić...