Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy od kobiet z dobrym gustem.

Polecane posty

Gość gość

Mam prosbe. Za miesiac ide na wesele i potrzebuje jakas fajna kiecke, moze byc dluga. Moje wymiary to: wzrost-170cm biust- 98cm biodra- 99cm, jestem po czterdziestce. Prosze pomozcie starszej pani znalezc cos sensownego.

Gość gość
Nie ma tutaj nikogo kto moze pomoc? Myslalam ze szmatki to dla wiekszosci kobiet temat rzeka a tu nic.

Gość gość
Kolor wlosow? Oczy?

Gość gość
To zależy jaka masz figurę, charakter...

Gość gość
Co lubisz nosić? Tak bez fotki się nie da doradzić.

Gość gość
polecam kolekcję Celebration z Mohito, śliczną sukienkę na wesele tam kiedyś mierzyłam

Gość gość
A nosisz obcasy? Idziesz w czerwcu wiec jasne kolory, najlepiej uniwersalnie, czyli czerwona sukienka, do kolana z rozkloszowaniem, do tego szare buty na obcasie i szara marynarka lub buty i żakiet w kolorze nude lub ecru

Gość gość
Wlosy mam dlugie- kolor hmm jasny kasztan, oczy niebieskie, lubie czuc sie pewnie w tym co nosze. Naprawde kolor oczu tez ma znaczenie? Boziu to teraz juz calkiem nie poradze sobie bez pomocy. Fason sukienki jest mi obojetny bo nie mam brzucha obwislego,piersi raczej srednie( rozm.d) no i nogi dosyc dlugie.

Gość gość
Tak nosze obcasy i najbardziej mi odpowiadaja klasyczne szpilki ktorych mam sporo bo ladnie sie prezentuja i fajnie noga w nich wyglada. Gdybyscie mogly wrzucic jakies linki sukienek to tez bylabym wdzieczna, przegladam teraz strone mohito moze cos mi wpadnie w oko to sobie zapisze. Poki co prosze o jeszcze.

Gość gość
Mohito na stronie chyba nie ma wszystkiego, najlepiej iść do stacjonarnego ;)

Gość gość
Jesli nic nie znajde w necie to bede zmuszona pochodzic po sklepach choc tego nie lubie. A nosi sie jeszcze gorsetowe sukienki? Jest taka jedna ktora mi sie podoba na stronie lejdis sklep, gorsetowa, dluga i taka cieniowana zielono - niebieska ale musi mi ktos doradzic czy taki fason pasuje na wesele czy moze bardziej isc w klasyke? Bladego pojecia nie mam co sie nosi na weselach i czy obowiazuja jakies trendy czy moze jest pelna dowolnosc?

Gość gość
Gorsety to chyna juz nie. Do tego w gorsecie jest niewygodnie! Teraz na wesela to takie sukienki nakladają klasyczne, taka mala czaena ale nieczarna he. Kuptaka abys mogla pozniej nalozyc do pracy czy jakieś imieniny, przyjecie, komunie itd.. Taką prostą do kolan w stonowanym kolorze moze byc z jakims zdobieniem. Do tego marynarke i szpilki w takim samym kolorze.czarne to klasyk pozniej wszedzie zalozysz. Mogą byc cieliste. Albo jak masz w domu sporo to dopasujesz sobie po co kase wydawac. Do kosmetyczki to Cie umaluje, fryzjer uczese i bedziesz jak 30 he

Gość gość
No i wlasnie na takich konkretach mi zalezalo. Dla laika takiego jak ja to dobre wskazowki. Kupie kiecke do kolana ktora wykorzystam, butow i torebek mam sporo wiec cos z pewnoscia wybiore. Fryzjerke mam juz umowiona a tapete sama zrobie bo nawet mi to niezle wychodzi. Dziekuje i pozdrawiam.

Gość gość
TA wyżej Nie kipuj specjalnie marynarki jak masz czarną czy ciemną jakąś. Albo jakas co by pasowala. To tylko do kosciola pozniej i tak zdejmiesz. Duzo kobiet pozniej zmienia buty na baleriny, sandaly bo na obcasach wiadomo.masz ciemne wlosy to tak jak ja. Ladnie sie wyglada w czerwieni, bordo takiej stonowanej. Kup taką sukienke bez rekawow do/przed kolano czerwoną, mietową, zieloną w jakim kolorze jest Ci do twarzy i tyle.