Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robi się ciepło a moje ciało jest brzydkie

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to, że jest grube, bo jestem normalnej budowy (waga 56/168). Nawet nie mam takiego cellulitu jak wiele dziewczyn nawet chudszych ode mnie. Po prostu mam bardzo cienką skórę oraz bladą skórę, i na nogach widać mi żyłki i popękana naczynka. Trochę jest w tym mojej winy, bo lubię gorący prysznic i całą zimę myję się w takiej wodzie - więc jest ich jeszcze więcej niz wcześniej było, z drugiej strony jak ktoś ma skłonności do czegoś takiego, to i tak nie uniknie.. Wstydzę się chodzić z gołymi nogami, BARDZO powiecie - idź na solarkę - chętnie, ale jak patrzę na cienkość mojej skóry i te żyłki, to się aż boję to mocniej opalać, żeby potem nie mieć pomarszczonej, starej skóry.. w zeszłe wakacje opalałam te nogi, ale mocniej opaliła mi się reszta ciała, nogi średnio. Jakiś samoopalacz? choć nie do końca uśmiecha mi si,ę wcieranie go codziennie w nogi przez całe wakacje.

Gość prawictwo pospolite 152
boisz sie opalać ? są filtry przeciwsloneczne

Gość gość
Nie boję, tylko mam tak cieniutką skórę i tyle żyłek, że boję się, że skóra się postarzeje, a żyłek pojawi się jeszcze więcej,.. skoro od gorącego prysznica mam ich wiecej, to tym bardziej od opalania. poza tym mam genetyczną skłonność do żylaków (w rodzinach z obu stron mają) muszę dbać o nogi, bo nie chcę ich mieć..

Gość gość
odetnij sobie nogi

Gość gość
Rajstopy w sprayu. Nakladanie to 5 min roboty a ciezko zrobic sobie krzywde jak samoopalaczem

Gość gość
A na ile wystarcza jedno opakowanie? nie orientujesz się? myślałam jeszcze o elektrokoagulacji

Gość gość
up

Gość gość
Mam to samo. D o tego początki żylaków na jednej nodze. Parę lat temu robiłam zabieg na popękane naczynka, ale to pomogło na bardzo krótko. Teraz planuję zabieg na tego żylaka, który na razie nie jest duży, ale już go widać. Póki co chodzę w rajstopach albo spodniach.