Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to co z tym Habermanem?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem w końcu - używał ktoś z was wreszcie tego Habermana od Canpolu czy nie? Ludzie piszcie, serio, bo jak jest jakiś normalny temat gdzie ktoś potrzebuje się czegoś ważnego dowiedzieć, to jest totalna zlewka, a o głupotach potraficie napieprzać 24/7.

Gość gość
Ja miałam ta butelkę podobnie jak 10 innych... I tak naprawdę butelka jest naprawdę fajna powietrze rzeczywiście nie dostaje się do środka gdy dziecko pije , nic z niej nie ciek nie itd.. Nam niestety nie posłużyła bo cora była juz dużą( 4 mce) i co gorsze leniwa bo przy tej butelce aby się napić trzeba ciągnąć . corcia wczesniej pila z takich co lecialo samo...;(( ale jeśli twoje dziecko jest jeszcze noworodkiem to warto spróbować

Gość gość
Jest dobra ale dr brown na podobnym poziomie. W habermanie trzeba czesto wymieniac ten zielony dysk bo zaczyna przeciekac (jest w komplecie z nowym smoczkiem) i przez to wychodzi drogo. W brownie na jednym smoczku mozna dluuuugo leciec. Wymienialam w sumie ze wzgledow higienicznych bo tak naprawde nic sie z nimi nie dzialo. Jak nie patrzysz na koszty - haberman. Jak chcesz dobrze ale w rozsadnej cenie to brown.