Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydka kobieta juz jest skreslona?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem już co mam za bardzo zrobić, więc może ktoś z was mi dorad*******ońcu jestem tu anonimowa. Więc problem polega na tym, że jestem brzydką kobietą. Nie grubą, nie zaniedbaną, ale brzydką i wiem, że już nigdy mnie nikt nie pokocha. Faceci jeśli się ze mną spotykają to tylko dla seksu, ale już nie mówią, że jestem piękna czy cokolwiek innego tylko chcą się zaspokoić ( nie jestem typem łatwej panienki, ale piszę "faceci" w liczbie mnogiej bo taka sytuacja się powtórzyła kilka razy). Ostatnio przykład był taki, że spotykałam się z pewnym facetem, który starał się o moje względy, a po seksie się bardzo zdystansował, nie powiedział mi ani jednago komplementu przy tym... Kiedyś byłam dość ładna, ale niestety zbrzydłam.. Mam teraz 24 lata. Cieżko mi sie pogodzic z tym, ze nikt mnie nie pokocha, już nikomu się nie spodobam... Czasami mam z tego powodu mysli samobojcze, serio... Ale mam nadzieje, ze nie umiałabym tego zrobić Może mi ktos tu doradzi, wiem ,że to brzmi troche jakbym byla zakompleksiona idiotka,ale tu w necie jestem anonimowa, wiec co mi tam

Gość gość
tzn pod jakim wzgledem jestes brzydka, brzydka twarz? powiem tak kobieta z brzydka twarza, ale ladna figura ma wiecej szans na faceta niz kobieta gruba

Gość gość
tak brzydka twarz... Niby nie ma wyraźnych wad typu male czy, wielki nos czy waskie usta, ale wyraz jej jest brzydki

Gość gość
moze wybierz faceta tez przecietnego ze swojej polki?

Gość gość
przecietni, a nawet brzydcy przeciez chca ładnych, u faceta wyglad nie jest az tak wazny

Gość gość
gość dziś tzn pod jakim wzgledem jestes brzydka, brzydka twarz? powiem tak kobieta z brzydka twarza, ale ladna figura ma wiecej szans na faceta niz kobieta gruba x dla wiekszosci facetow twarz to podstawa, figure moga zaakceptowac jesli jest ladna twarz, zawsze moze schudnac, a wiele facetow nawet woli grube niz chude, a twarz brzydka to juz porazka i zaden za brzydka twarz a ladna figure nie pokocha

Gość gość
myślę że przesadzasz z tym wyglądem.. zresztą ktoś się tobą interesuje jak piszesz, a że trafiłaś do tej pory na buców to trudno każdy na kogoś takiego trafia... jakbyś była naprawdę brzydka to i seksu nikt by z tobą nie chciał.. piszesz też, że zbrzydłaś jakoś ciężko mi w to uwierzyć masz dopiero 24 lata... "każda potwora znajdzie swojego amatora".. a skoro wygląd tak ci przeszkadza to nie możesz coś z tym zrobić?? malujesz się? może zmiana fryzury, koloru, może trochę opalenizny i człowiek wygląda lepiej

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Zdjęcie wstaw to Ci powiem czy masz się czym przejmować ;) Podejrzewam ze znowu emocje Ci wzięły górę...

Gość gość
up