Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Biedniludzie

Jak to znieść, jak zaradzić temu wszystkiemu??

Polecane posty

Gość Biedniludzie

Mieszkam w letniaku,niezależnie czy jest zima, czy lato.W zimę marznę, powiem tak nie ma ogrzewania,nie ma wody...wode musze ciągnąć ze studni i wnosić po kilka a nawet kilkanaście wiader dziennie , jak już wspomniałam w domu,a raczej w '' letniaku'' nie ma zbyt dobrych warunków, szczególnie jeśli chodzi o mycie itp. Czasami to już mam dość takich warunków,tak tak większość powie ,napisze lub sobie pomyśli ; Nie możesz zarobić na lepsze warunki, czy coś podobnego? Kurde ludzie pomyślcie sobie : ILE MOŻE ZAROBIĆ 16 -LATKA? No ile ? Ludzie tu nie chodzi tylko o pieniądze, nie , ale czasami to smutne, smutne to ,że zawsze '' Ci bagatsi'' muszą pluć ''tym biedniejszym'' .NiE ,nie nie obrazam nikogo,wręcz przeciwnie.Nie można dzielić ludzi na biednych i bogatych! Ponieważ nigdy nie wiadomo jakim się staniesz ,możesz być bogatym od srodka,nie w sensie materialnym ,nie to co posiadasz , to wszystko przeminie.... Jest wspolczesność ,jest nowy rząd , jest ,ale jest a raczej są i zawsze będą LUDZIE i to ludzie okrutni ,którzy nie doświadczyli tego co ja .Ja wiele przeszłam,Począwszy od szkolnych lat, dowiedziałam, jacy są naprawdę ludzie, bo potrafią nawet zniszczyć czlowiekowi życie ,psychikę, wyśmiać , plotkować, wiecie co mnie najbardziej dziwi w ludziach ? To ,że zawsze bedą plotkować ZAWSZE najbardziej za TWOIMI plecami , będą Cię wyzywać, patrzeć wrogo. A najśmieszniejsze jest to ,że NIC im nie zrobiliście. Śmieszne , ale prawdziwe..... Czasami mam już dość tych warunków w domu , czasami nie starcza nam . Nie oczekuje na pomoc finansową , tylko o wyrozumienie i naprowadzenie : Jak poprawić warunki mieszkalne ?? Przecież w Polsce nie powinno być biedy , nie powinien rząd zapominać , że właśnie w takich małych miejscowościach wciąż piszczy BIEDA!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować