Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec z cierpieniem

dzieki Kafe przejrzalam na oczy. faceci to sk***ysyny !

Polecane posty

Gość koniec z cierpieniem

wczesniej myslalam, ze faceci kochaja kobiety, bo tak bylo mi wmawiane w dziecinstwie, przeklamany obraz rzeczywistosci "faceci" sami zdemaskowali sie bedac anonimowymi - jak nienawidza, gardza kobietami i nie szanuja je i jak je podmiotowo traktuja i do czego im one sluza, jak rzecz :O Mysle, ze zaden facet nie powiedzialby zadnej kobiecie w twarz (prawdy) ani nie przyznal sie ze jest takim sk***ysynem ! (nie, nie ma wyjatkow!) Natury wlasnej sami nie oszukacie ani mnie, wasze zachowanie jest wpisane w wasze mozgi i wasze zycie. Nie osmieszajcie sie, ze jestescie "inni". Kazdy facet to sk***ysyn! Wyjatki sa tylko w jezyku polskim. Nigdy zadnych facetow, wykreslam ich z wlasnego zycia! 🖐️

Gość gość
A więc twierdzisz, że płeć żeńska jest traktowana jak rzecz. Według mnie każdy jest rzeczą niezależnie od płci. http://www.roksa.pl/ A wy ile jesteście warci za godzinę?

Gość prawik29
umówisz się ze mną?

Gość gość
Losowe ogłoszenia - Panowie 189 ogłoszeń Losowe ogłoszenia - Panie 9830 ogłoszeń Według mnie powinniśmy pisać sobie na czole nasze parametry, oczekiwania, cenę i czas umowy.

Gość gość
Aha

Gość prawik29
autorko zauroczyłaś mnie, marzę o takiej kobiecie 🌼

Gość gość
Mam podobne zdanie o nich. Przestałam już dawno być dla nich miła, bo wiem, że to się zwyczajnie nie opłaca... Wybierają takie uległe idiotki, tylko dlatego, że wokół nich skaczą i nie sprzeciwiają się im (a tego ich ego nie lubi) więc wygodniej im się z nimi żyje, ale tak naprawdę w głębi nie szanują ich, a wręcz nimi gardzą. Tylko "zołzy" ich tak naprawdę kręcą. Od kiedy stałam się zołzą to latają za mną jak psy :)

Gość gość
''Mysle, ze zaden facet nie powiedzialby zadnej kobiecie w twarz (prawdy) ani nie przyznal sie ze jest takim sk***ysynem'' Jestem s*********m. Nie mogę sobie pozwolić na niektóre relacje. Nie myśl o mnie.

Gość gość
s*******ny, tylko, że głupie babska jak dorwą byle jakie spodnie to od razu nożyska im rozkładaja

Gość gość
Znudziło mi się już odpowiadanie i przekonywanie,że nie każdy facet taki jest

Gość gość
phi.

Gość gość
Kolejna płacząca Księżniczka bez Księcia :D

Gość gość
a ile dzieci z nimi narodza, to już nie wspomne

Gość gość
Wystarczy przeczytać tematy o kochankach żeby dowiedzieć się jakie kobiety są.