Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wypadaniem wlosow

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli odpadnie problem z hormonami, to na wypadające włosy polecam przede wszystkim jakiś dobry suplement diety, który wyrównuje poziom wszystkich potrzebnych naszemu organizmowi składników, ja biorę akurat falvit. Przede wszystkim trzeba jeść bardziej wartościowe produkty, ale nie oszukujmy się - nie da się zadbać o wszystko, więc suplementacja jest konieczna. Pamiętajcie o tym, że włosy są organizmowi najmniej potrzebne. Najważniejszy jest mózg i inne narządy, a takie wytwory jak włosy i paznokcie będą dostawały "pokarm" dopiero jak wszystko inne się "naje". ;) Aha, jeszcze warto pić tran w płynie lub jeść go w tabletkach. Akurat najbardziej popularny biotebal w ogóle mi nie pomógł, tylko pogorszył sprawę. Polecam oprócz tego olejowanie włosów 3 razy w tygodniu olejem z korzenia z łopianu z ziołami (firma NAMI) - jest rewelacyjny, włosy przestały mi wypadać po 3 aplikacjach. Przyśpiesza porost i zapewnia mnóstwo baby hair. A po myciu włosów polecam wcierkę do włosów ale nie jakąś niewiadomo jak zbajerowaną reklamowo, tylko zwykły płyn łopianowy z Ekamedica, taki w wielkiej butli 500 ml, który w składzie ma uwaga uwaga... tylko wodę, ekstrakt z łopianu i kwas cytrynowy. Do mycia włosów stosuję szampon łopianowy z serii White Agafia, a potem odżywiam je maską łopianową od Babuszki Agafii (są też jajeczna i drożdżowa). Wszystko razem daje rewelacyjny efekt. A, no i jeszcze rano piję siemię lniane.

Gość Kiask
Zobacz kosmetyki Elastabion Floslek, mi bardzo pomógł

Gość Patineczka 12345
Mi wypadają włosy prawdopodobnie przez hashimoto i niedoczynność tarczyc-borykałam się z tym przez 3 lata i dopiero Solgar włosy, skóra, paznokcie mi pomógł. Bardzo dużo włosów odrosło aż mi się grzywka zrobiła. Można go kupić w Polsce, ale jest dość drogi więc zamawiam go na stronie amerykańskiej i mam dwa razy większe opakowanie niż bym tu miała w Polsce w tej cenie 120 kapsułek. Przesyłka mi idzie około tygodnia i kosztuje 4 zł, a jak zamawiacie 2 opakowania to już w ogóle za friko. Polecam, bo na prawdę warto link bezpośredni: https://pl.iherb.com/tr/cb?pcodes=SOL-01736&rcode=PZH377

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl