Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O tym, jak po telewizyjnym show feministka przestała być feministką

Polecane posty

Gość gość
Powiedz wdowom, że są niczym

Gość gość
Jak złapać frajerów łakomych na kasę, by przypadkiem wasz onanistyczny obraz patriarchatu nie padł

Gość gość
ja nie jestem feministką uważam że rolą mężczyzny jest słuchanie i służenie kobiecie

Gość gość
To nie jest do końca tak, że kobiety sobie nie radzą. Nie radzą sobie kobiety, które są wychowane na wychowane na papce zrobionej z popkultury i feminizmu w warunkach współczesnej cywilizacji, która podaje wszystko na tacy. Faktem jest, że zdecydowana większość kobiet w zamożnych krajach jest właśnie taka, jak wyżej napisałem. I to wszystko.

Gość gość
Kto będzie komu służył, to jest wypadkowa warunków kulturowych i osobistych predyspozycji konkretnych osób. W krajach muzułmańskich, w rodzinie, domach, także są despotyczne kobiety, żony, matki, które kręcą wszystkimi mężczyznami wokół.

Gość gość
gość dziś Powiedz wdowom, że są niczym x dlatego w naszej cywilizacji przyjęła się zasada że wdowa może wyjść ponownie za mąż bez żadnych problemów

Gość gość
z tego powodu najlepiej żeby wyginęły bezpotomnie, wadliwe geny powinny zniknąć ze zdrowej puli genetycznej ludzkości

Gość gość
To z tą wyspą jest żałosne i niczego nie dowodzi. Wiadomo, że faceci z natury są bardziej zaradni i odważni w tego typu sytuacjach (w końcu na coś mają ten testosteron) ale co ma przetrwanie w takich warunkach do ogólnej możliwości pracy? To, że słabo radzą sobie w ekstremalnych/polowych warunkach to wcale nie przeszkadza kobietom w pracy umysłowej, w robieniu karieru czy pracy fizycznej... Więc porównanie z du/py i nijak to się ma do feminizmu. Poza tym te kobiety naprawdę były jakieś durne (może i podstawione), skoro nawet szałasu nie wybudowały przez tyle czasu... :D Nawet ja bym jako tako potrafiła zrobić jakiś szałas

Gość gość
Nie zgadzam się, że to naturalne. Oni są tego po prostu nauczeni, małych dziewczynek nikt nie uczy jak budować domek z patyków.

Gość gość
gość dziś każda praca wymaga używania umysłu, jest to nasze podstawowe narzędzie przetrwania, natomiast kobiety bardziej sprawdzają się w pracach wymagających monotonii i cierpliwości jak pilnowanie dzieci czy nużąca praca papierkowa w księgowości