Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ida88

nie moge przestac jesc

Polecane posty

Gość ida88

Witam, musze schudnąć dla zdrowia, obżeram się tak ze praktycznie nigdy nie czuje glodu.. Wyglądam okropnie, cellulit rozstępy, wylewajacy się brzuch.. Czuje się brzydka nie mam ochoty na nic.. Znacie jakąś dietęc skuteczna..

Gość gość
5 posiłków dziennie, dużo białka i warzyw i węglowodanów złożonych, zero białego pieczywa, słodyczy, czipsów i gazowanych napoi. I to nie w trakcie diety ale na całe życie. I siłownia. Ale naprawdę nie wiesz o tym co napisałam wyżej? Czy poprostu ci się nie chce i szukasz diety cud? Nie ma takiej, po skonczeniu każdej kopenhaskiej sraskiej kilogramy wracają z nawiązką jak zaczyna się żreć

Gość gość
kup chorm - 1 tabletka raz dziennie przez 2 tygodnie. kup ocet jabłkowy z jabłek - to ważne, musi mieć mniej niż 6% 1 łyżka octu + szklanka wody i to się pije rano naczczo, przed obiadem i po kolacji. poza tym weź zasadę - jedz o czasie. czyli np jesz tylko o 7, 9, 12, 14,17 i 20. dużo posiłków ale mniejsze porcje. nie głoduj, tylko powiedz sobie zjem teraz i już zaraz o 9 a potem o 12 zjem znowu :) spokojnie dam radę wytrzymać:) poza tym pij dużo wody mineralnej z cytryną i nie siedz w domu, wyjdz na spacer bez kasy w portfelu ;)

Gość sarunia551
Ja kiedyś też nie mogłam przestać jeść, ciągle miałam na coś ochotę a to na chipsy a to na ciastko a to kanapeczkę itp;) jadłam bo mi się chciało po prostu, ale w końcu powiedziałam sobie STOP bo już ważyłam 120kg 168cm to dużo bardzo dużo;/ od dawna słyszałam od rodziny zrób coś z sobą, kup jakieś tabletki wspomagające czy idź do dietetyka,ale ja oczywiście co wy gadacie ja dobrze wyglądam i dobrze się czuję... sama siebie oszukiwałam,bo teraz wiem jaki ciężar nosiłam i jak wyglądałam, jak wielki wieloryb ;/ I tak w końcu zakupiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w końcu mój apetyt zmniejszył się już nie podjadałam ciągle, jem regularne posiłki do dnia dzisiejszego ;) Moja aktualna waga 74 kg myślę,że to dobry wynik;)