Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre dziewczyny podobają się wyłącznie

Polecane posty

Gość gość

dużo starszym od siebie mężczyznom? Z czego to według was może wynikać?

Gość krzesłem w alkusa nożownika
Nie wiem, ale też zauważyłam u siebie taką zależność. Mam 22 lata i największym powodzeniem cieszę się wśród mężczyzn 30+. :classic_cool:

Gość gość
To skomplikowany temat.

Usłyszałam kiedyś od pana w jezusowym wieku, że fajna ze mnie lolita. :classic_cool: To komplement? :classic_cool:

Gość gość
dziś 22 lata to jeszcze nie w pełni rozwinięte dziewczątko z pustą mózgownicą :)

Gość gość
Ja mam 27 i podobam się głównie panom po 40, 50, z czego nie jestem zbytnio zadowolona. Zastanawiam się co takiego w sobie mam, że przyciągam do siebie mężczyzn w wieku moich rodziców? Nie wydaje mi się to przypadkowe, że mam powodzenie przeważnie u nich, a rówieśnicy czy nieco starsi mają mnie za koleżankę...

Gość gość
wg kafeteriuszy to czysta logika - 20latkowie odtracani przez rowiesnice, kiedy przekrocza prog 30 to raz- maja juz w d.upie rowiesnice za te krzywdy, a 2- chca mloda jalowke idealna do zacielenia, bo u rownolatek juz wymiona nie takie jedrne

gość dziś Prawda. ;)

Gość gość
bo na takie do kochania nie wyglądają, brak im subrtelności, wzrok tęskniący za rozumem i dobrobytem za to z k***ikami , wymalowana , wytapetowana w zalotnie przewiewnych ciuchach ze szmateksu , żeby było widać jak najwięcej. p*****ać i następna. zresztą młodzi Polacy wiedzą jakie są Polki i jaka ich mentalność.

Gość gość
Ale nie chodzi mi o trzydziestolatków, tylko o facetów, którzy są po czterdziestce czy piećdziesiątce...

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale ja akurat jestem młodą, spokojną kobietą, która jest z natury samotnikiem, a mimo to i tak jestem zauważana przez dojrzałych mężczyzn. Bardzo mnie to denerwuje i chciałabym wiedzieć, jaka może być tego przyczyna?

gość dziś Zdarzają się wyjątki... Takie jak ja. :classic_cool:

Gość gość
Rozumiem, gdybym prowokowała wyglądem i głośnym stylem bycia, ale nic takiego nie czynię. Jestem spokojna, poważna, bardzo subtelna, nigdy się nikomu nie narzucam. Ciekawe więc skąd się bierze to zainteresowanie moją osobą?