Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim trzeba być słabym, żeby tak komuś robić i to anonimowo

Polecane posty

Gość gość

Podszywasz się? Dowartościowujesz się czyimś kosztem? Lubisz, gdy ktoś zwraca na ciebie uwagę, a że jesteś gorszy, to możesz liczyć tylko i wyłącznie na obrażanie twojej osoby.

Gość gość
chciałam się wyżalić , że mam upławy to jakiś głupi podszywacz mi temat zniszczył

Gość gość
Jaka jest sytuacja w związku zależy od nas partnerek. My mamy związek bez tabu, zakłamań i tajemnic sobie WSZYSTKO mówimy. Mąż mi i ja mężowi mamy prawo zaglądać do laptopa czy komórki bo jesteśmy jednym ciałem. Mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego pochwy wspierał porody. Mąż jest przecież ważniejszy od lekarza itp... a intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog. Izolacja przed mężem i wstydzenie się go przy badaniach czy porodach powoduje zdrady i rozstanie. Mąż ma prawo do mnie a ja do niego. Do obecnośc***artnera mamy prawo nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów.

Gość gość
Znam ten ból. Moja żona czyta tylko te książki, które ja czytam. Próbowałem ją nakłonić do kierowania się gustem własnym, a gdzie tam, powiedziała, że za to mi nie zrobi laski przez tydzień. Przestałem komentować. Nic nie pomogło. Jak się ostatnio kochaliśmy, wysunałem się w ostatnim momencie, żeby wiedziała co traci. Zobaczymy czy ten plan zadziała następnym razem.