Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzidziuś idealny

Polecane posty

Gość gość

Drogie Mamy, temat taki niedzielny lajtowy ( oglądam teraz film "Brzdąc w opałach" i to mnie natchnęło ), Mamy sfrustrowane, zmęczone, niewyspane, zestresowane: opiszcie jaki wg Was byłby dzisiuś, niemowlak idealny. Tak sobie pomarzmy razem o macierzyństwie bez niedogodności :)

Gość gość
Dziadziusiowie idealni to tacy, którzy stworzyli idealnych rodziców.

Gość gość
Wiadomo, przesypia noce, ładnie je i przybywa na wadze, można go zostawić samego w łóżeczku i nie płacze tylko sam się bawi np. karuzelką. Wzorcowo się rozwija. Nie wiem czy jest tu nad czym rozprawiać.

Gość gość
dzidziuś brzmi jak jakaś zabaweczka a nie dziecko!

Gość gość
Dzidzus to malenke dziecko z niesamowita mozliwoscia rozwoju. Kidys sobie wyobrazalam, ze dzidzius powinen spac 20 godzin na dobe:-) Moj syn byl "diabelkiem". Od 2-giego roku nie spal w dzien. Teraz ma doktorat i dwojke moich wnukow. Zapomnialam juz dawno o piekle dni, ktore mi dawal. Teraz patrze na niego i wnuki z uwilbieniem. Nie ma dzidzisiuw idealnych, ale to rodzice zbieraja owoce wychowania.

Gość gość
Mój trzymiesieczniak taki jest. Starsze też takie było :-) Je, śpi. Noce mi przesypia. Zajmie się sam sobą, prawie nie płacze.