Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakasiadom

Chce przetestowac wiernosc meza

Polecane posty

Gość Kasiakasiadom

Czy jest to dobry pomysl zeby zalozyc sobie falszywe konto na portalu, zaczac z nim pisac i umawiac spotkanie? Nie jestem pewna jego uczuc do mnie. Prosze o rady.

Gość gość
Czasem lepiej żyć w niewiedzy. A co zrobisz jeśli test wykaże że suka jesteś? Gdybyś naprawdę go kochała to byś nie miała głupich pomysłów.

Gość Kasiakasiadom
Nie chce zyc w niewiedzy, bo jestem mloda i nie mam zamiaru marnowac sobie zycia z kims kto mnie moze zdradzic. Mamy kryzys w malzenstwie kilka razy sie juz rozstawalismy, on raz umawial sie juz z dziewczyna(nie spotkali sie), ale to bylo w ciezkim kryzysie. Teraz chce miec pewnosc, bo on mowi, ze mnie kocha ale czyny tego nie potwierdzaja.

Gość gość
Najlepiej jak zaczniesz pracować pizą.

Gość Kasiakasiadom
Bardzo prosze o sensowne porady.

Gość gość
Najlepiej założyć konto na czymś w rodzaju http://ekstaza.pl a póxniej w dyskretny sposób pokazać męzowi, że jest coś takiego :P

Gość Kasiakasiadom
Maz ma konto na badoo zreszta o tym wiedzialam. Chcialabym tam go zaczepic.

Gość gość
ja mam na Zbiornik.pl

Gość gość
Coraz dziwaczniejsze są dzisiejsze kobiety.

Gość gość
Jesli pomoze ci to w podjeciu decyzji dot. Waszego zwiazku to czemu nie?

Gość gość
Nawet nie próbuj, nie igraj z takimi klimatami. Lepiej zajmij się swoim rozwojem duchowym.

Gość Kasiakasiadom
Rozwijam sie duchowo ile moge, ale zabija mnie ta niepewnosc co do meza. Chce wiedziec czy on moglby mnie zdradzic. Mam wiele watpliwosci co do jego uczuc do mnie. Wiem, ze jest to dosc prymitywna metoda, ale lepszej chyba nie ma, jestem psychicznie gotowa na kazda ewentualnosc z jego strony.

Gość Kasiakasiadom
Up

Gość gość
to nic nie da bo teraz np. zda test a za 5 lat nie zda,jak cie zdradzi zrob to samo i gwizdz na wszystko

Gość Kasiakasiadom
Przyszlosc zawsze jest niepewna i tego nic nie zmieni, ale jesli nie zda testu teraz to przynajmniej bede miala czarno na bialym z sie zwiazalam.

Gość gościnieccc
baby to sa jednak głupie. zrozumcie ze jak facet ma wszystko w domu to nie szuka kochanek. czemu przed slubem nie było problemu ze zdradani. a no nie było by robiłyscle laske , połykałyscie ładunek, dawałyscie w kako. a teraz wszystko z łaska ... a taki facet w duchu se mysli.... p*****le twoja łase. zapłace i podymam i nie bede dziadował z błaganiem. albo znajde se kochanke z ktora bedzie tak jak było z zona przed slubem. ...

Gość Kasiakasiadom
Nie znasz calej sytuacji. Seks akurat uprawiamy codziennie, ale po prostu maz zawiodl mnie w przeszlosci i stracilam do niego zaufanie. Nie czuje jego milosci i chce wiedziec czy skazal nasze malzenstwo na straty. Ostatnio kolega zaprosil mnie na randke, ale odmowilam bo mam meza. Chce wiedziec czy on zrobilby to samo.

Gość gościnieccc
sex codziennie ale jaki, po bozemu. albo chcesz to ****aj ja ide spac i wypinasz tyłek.... .. u mnie w robocie pracuje w pyte facetow po ozenku. kazdy mowi to samo, ze po slubie to sie wiecej konia wali niz przed.

Gość gość
Macie dzieci ??

Gość Kasiakasiadom
Akurat seks jest calkiem niezly ale nie bede go tu opisywac, bo chyba na to liczysz, a to nie forum erotyczne. Tak mamy synka 2,5 roku.

Gość gość
uwazam ze to głupi pomysł.Możesz go zauroczyć tylko dlatego ze go znasz od lat,wiesz co lubi ,wiesz co go kręci ,jakie kobiety mu sie podobają. po prostu z nim porozmawiaj,powiedz ,ze nie czujesz sie kochana,zaproponuj jakiś wyjazd.

Gość Kasiakasiadom
dodam ze on nie jest ojcem synka. z dzieckiem przyjechałam z londynu, ojciec senegalczyk dziecka wogule sie nie interesuje. maż zaakceptowal ze dziecko ma inny kolor skory.

Gość Kasiakasiadom
Rozmawiam z nim od bardzo dawna, ale jak grochem o sciane. W ogole mnie nie slucha. Nie kupuje mi zadnych prezentow, nie robi zadnych niespodzianek. Jakis czas temu powiedzial, ze mnie nie kocha. Gdy chce pogadac z nim powaznie to mnie zbywa a czasem nawet mnie obrazi. Widze, ze mu sie nie podobam od lat slyszalam, ze jestem za chuda, ze nie wygladam jak kobieta itp. Wybaczalam mu to ale potem zaczal mnie oklamywac. Romantyczny wyjazd chyba niewiele tu da...

Gość gościnieccc
i wszystko jasne. czarnemu popuszczałas szpare jak wlezie a obecnemu szkodujesz, pewnie myslisz ze sie zmydli- nie zmydli.

Gość Kasiakasiadom
Ten o murzynie to podszyw.

Gość gość
kasia nie wstydzi sie czarnego dziecka .

Gość gość
akis czas temu powiedzial, ze mnie nie kocha. hmmmm ,to test jest niepotrzebny.Myślę ,ze wasz związek sie rozpadnie ,a Ty potrzebujesz powodu by odejść i go znienawidzić

Gość Kasiakasiadom
Teraz mowi, ze mnie jednak kocha,ze tamto bylo w nerwach itp ale ja mu nie wierze. Mysle, ze jesli przejdzie test to udowodni swoja milosc i wiernosc.

Gość gość
Ja autorce odpowiem bez żadnych eksperymentów. Jak będzie miał okazję to Cię zdradzi. Co wcale nie znaczy ze Cię nie kocha.

Gość gość
jak chcesz to go testuj ,ale to głupie. większość facetów uważa ,ze flirt przez net to nie zdrada ,wiec jesli nawet wpadnie w twoją pułapkę to i tak nie bedzie czuc sie winny