Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wciąż nie dopasowują się do równouprawnienia

Polecane posty

Gość gość

Są bardzo daleko w tyle, zacofane. Równouprawnienie już dawno nie jest terminem wyłącznie prawnym, lecz weszło do relacji męsko-damskich. Pierwszy krok zależy do spontanicznego impulsu, a nie od przynależności do płci. Wkład w budżet związku powinien być mniej więcej równy, czyli sprawiedliwy.

Gość faministkipolskie
faceci to świnie! nie dorastają do równouprawnienia. zacofani. czemu nie rodzą dzieci , tylko kobiety muszą cierpieć?męskie szowinistyczne świnie!

Gość gość
Nie musicie przecież już rodzić dzieci, tylko wynająć kobietę by nosiła za Was ciążę.

Gość gość
Skończ już sfrustrowany kretynie! Relacjami damsko-męskimi rządzi BIOLOGIA i wbij to sobie do łba, pustaku tępy.

Gość gość
Kolejny imbecyl nie rozumiejący tego, że równouprawnienie nie wymusza żadnej równości, tylko daje wybór. A każdy związek ustala własne zasady.

Gość gość
Zamknij się zacofana cipo. Czas już skończyć niewolnictwo biologii w naszym życiu.

Gość gość
Najlepsze zasady to równość całkowita, to jest sprawiedliwe. A zwierzęcość, biologia to zacofaństwo dla ciemniaków. Tak uważam ja i moja żona.

Gość gość
U nas gotujemy razem z żoną, to ona mnie przepuszcza w drzwiach by okazać mi szacunek. To ona mi się oświadczyła. Zarabiamy dobrze, jesteśmy oboje z klasy średniej.

Gość gość
rownouprawnienie polega na tym , ze o tym kto bedzie rzadzil nie decyduje od teraz juz co kto ma w glowie tylko co kto ma w majtkach

Gość gość
Raczej to, co ma w portfelu :)

Gość gość
tak:D rownosc twoja zona powinna kosic ogrod, wnosic meble, naprawiać sprzety, dzwigać ciezkie zakupy-oby jej pochwa tylko nie wypadla, a ty w tym czasie powinienes nalozyc podklad i pomalowac paznokcie - rownouprawnienie to rownouprawnienie

Gość gość
gość dziś Nie musicie przecież już rodzić dzieci, tylko wynająć kobietę by nosiła za Was ciążę. x Ale wciąż to będzie kobieta, facet nie może urodzić. Dlatego pełne równouprawnienie będzie możliwe tylko w związku bez dzieci. Każdy wnosi taki sam wkład finansowy, równy podział obowiązków itp.

Gość gość
Przepraszam, ja lubię kosić trawę w ogrodzie, trochę kalorii się spali, najlepiej w bikini, wtedy można opaleniznę złapać, same korzyści :P A meble wnoszą pracownicy z meblowego, naprawy robią fachowcy-kran hydraulik, auto-mechanik itd.

Gość gość
kobiety i mezczyzni sa rowni przed Bogiem.natomiast w zyciu kobiety Maja inne zadanie niz mezczyzni,kobiety sa strazniczkami ogniska domowego i matkami.jak ktos tu slusznie napisal zycie kobiet i mezczyzn podlega prawom natury.teraz jest porabana rzeczywistosc i z kobiet robia osly robocze i dupodajki co skutkuje rozpadem rodzin.

Gość gość
Jak chcesz tak strasznie byc rowny z kobieta to zacznij chodzić w szpilkach i zaopatrz sie w staniki aha i mozesz sie jeszcze wykastrowac. Rownouprawnienie działa w dwie strony i nie chodzi o to,zebys chodzil w sukienkach a ja w kalesonach ale o to,zebys w PRAWIE byl ze mna rowny.

Gość gość
ty od koszenia nie badz taka hop do przodu daj sie facetowi w meskich zadaniach wykazac juz do dosyc mamusia wykastrowala poprzez wyreczania i nianczenie

Gość gość
gość dziś Najlepsze zasady to równość całkowita, to jest sprawiedliwe. A zwierzęcość, biologia to zacofaństwo dla ciemniaków. Tak uważam ja i moja żona. xx To zajdź w ciążę za żonę i urodź dzieci skoro uważasz, że biologia nie ma nic do rzeczy i jest zacofana ha ha ha ha