Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja w krainie rozkoszy

No to mam za sobą pierwszy stosunek analny i trojkacik

Polecane posty

Gość Alicja w krainie rozkoszy

Jakiś czas temu dla urozmaicenia zycia lozkowwgo zaproponowalam mezowi seks analny.Zas on zaproponowal by kochać się we troje jeszcze jednym facetem.Poszukalismy chętnego a bylam dziewicą analną więc sie troszkę obawiałam.Lecz czuwać miał mąż by było przyjemnie.Po rozebraniu się mąż zrobił mi minetkę doszłam do orgazmu facet obcy był mocno napalony.A chodziło bym się zluowała i taka byłam po orgazmie.Potem mąż wziął żel i zaczął masować delikatnie o***t wkładał palec potem dwa i po trzech rozchylił pośladki poprosił by delikatnie mi włożył facet członka.Poczułam sie wspaniale moze dlatego że to obcy facet pierwsy raz do tego wkłada do drugiej dziurki.Powoli wsuwał delikatnie mąż pilnował rozchylając pośladki.Po chwili zaczął coraz głębiej i głębiej ja jęczałam rozkoszy doszłam do kolejnego orgazmu.on jeszcze jaks czas mnie posuwał.Skończył wytryskiem.Po nim wszedł mąż juz nie musiał delikatnie bo byłam zluzowana i rżnął mnie a tamten z kolei rozchylał mi pośladki podniecało go bo podobno pierwszy raz tak jak i my mieliśmy seks w trójkącie.Nie czułam bòlu po tym stosunku.Po rysznicu mąż spytał czy mam ochotę powturzyć seks we troje w jaki sposób sobie życze odparłam że tak.Mąż mnie chwycił między nogi czułam jego członka naprężonego na plecach i z kolei rozszerzał wargi a tamten na zalecenie męża powoli wsuwał członka do pochwy.A gdy już byłam rozgrzana szepną mąż że teraz głębiej i szybciej.Ja zaczełam jeczec więc widzieli że będę miała orgazm.Po moim obfitym orgazmie jakiego jeszcze nigdy nie miałam on miał wytrysk.Po tym zmiana mąż zaczał mnie penetrowac tamtem mnie trzymał lecz jego członek był oklapły.Gdy mąż zaczał dochodzic jemu staną z podniecenia i spytał czy moze powtórzyć.Mąż powiedział że decyduję ja zgodziłam sie bez wzchania bo całe te spotkanie seksualne było jedna wielką podnietą

Gość gość
Alicja w krainie fantazji i dyrdymałów :)

Gość gość
Wiem że wiele osob nie może pojąć seksu grupowego. Jest przeżyciem niesamowitym dla wszystkich zwłaszcza przy pierwszym razem. Troszkę zawstydzenia gdy należy się rozebrać przy obcych osobach. Ale mąż pomógł swoją delikatnością pieścił mnie i rozbierał powoli. To samo gdy kochanek miał wejść w cipkę również mąż dopilnował by to było delikatnie zrobione. Dopiero gdy byłam mocno rozgrzana wbijał się po same jądra i nie było bólu lecz rozkosz.

Gość gość
Aż w końcu zadzwonił budzik i jak co dzień musiałaś zebrać d**e na kasę do Biedronki :-D

Gość gość
Autorko, o czym ty dzecko snisz jak spisz ? :D

Gość gość4imp
Masz fantazję. ;)

Gość gość
Pompkę rowerową wsadź sobie w kiszkę stolcową i niech ci facet pompuje.Odjazd niesamowity, orgazmy się chowają. Ty , facet i pompka - super trójkąt.

Gość gość
Alkai po co było wcześniej tak dręczyć duszęi ciałoskoro wszystko udało się znakomicie ;)szczerze...ja bym też był oszołomiony. 😴

Gość gość psycholożka
To faceci wymyślają takie historie i podają sie za kobiety bo szukają naiwnej idiotki ktora spełni ich zboczenia dewiacje w większości spowodowane odchyleniami psychicznymi i chca żeby kobiety myślały ze w innych parach to normalne wiec czemu nie. Choc zdarzają sie i takie historie jak wyżej ale to juz jest ludzka głupota ze stron kobiety i istna tragedia. X Takie rozbieranie swojej kobiety przy innym mężczyźnie, przy obcych facetach, obnażanie jej, a w końcu pozwolenie na dotyk, stosunek to zostawi ogromny ślad w psychice kobiety, negatywny ślad, kobieta już zawsze będzie się czuła jak szmata i kuxrwxa i w każdym spojrzeniu mężczyzny to wyczyta. Po kilku takich eksperymentach siądzie psychicznie i wtedy facet jej podziękuję za współpracę. X Kochający mężczyzn nigdy by nie naraził na cos takiego swojej partnerki. Ale zdarzają sie psychole i zboczeńcy ktorych takie zabawy jarają choc z pozoru wyglądają normalnie. X Kobieta która sie na to godzi jest albo głupia albo tez ma odchylenia psychiczne. Jesli ma odchylenia psychiczne to musi sie leczyć. Jesli jest głupia i myśli ze w ten sposób zatrzyma go przy sobie na zawsze to sie myli. W końcu świr wymyśli cos czego juz na pewno nie zrobi i to sie zakończy a ją czeka leczenie psychiatryczne na same wspomnienia o tym na co sie zgadzała a on i tak wyrzucił ją jak szmatę. X Bo zrobił z niej szmatę i kuxrwxe!

Gość gość
Ten kto to stworzył na pewno nigdy nie miał doczynienia z seksem analnym.otóż