Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zły debil jest przystojny to kobieta zawsze znajdzie w nim dobro i inteligen

Polecane posty

Gość gość

cje. Źli i głupi są wszyscy nieatrakcyjni fizycznie, kobiecie wystarczy podjerzenie, że ktoś jest nieatrakcyjny i wtedy zawsze doszuka się w nim zła, zwyzywa, poniży, rzekomo za to, że nie ma szacunku, że wyzywa kobiety na necie, stąd też tyle jadu na facetów z kafe( w tym oczywiście mnie) i rzekomo naszym problemem jest brak szacunku do kobiet, podejścia, to, że nie jesteśmy interesujący. No, ale półgłówek z mózgiem wielkości orzeszka, który ***** laski jak mięso, wyzywa je, nie ma z nim o czym kompletnie pogadać, nie zastanawia się w ogóle nad takimi rzeczami jak my, kobiet nie szanuje, są dla niego zlewem na spermę, do tego często chleje, ćpa, jest mitomanem, oszutem, nawet przestępcą, jest odważny, bo ciągle jest na alkoholu, używkach, albo sterydach, a kobiety podziwiają tą odwagę, nie pisze o nich tak, jak my tylko dlatego, że dają mu doopy, ale jakby zrobiły coś co by mu się nie spodobało to też wyzywałby je tak samo od k*rew, szmat, tępych. No, ale jest dobry i inteligentny.

Gość gość
tak, tak, jeszcze coś frustracie? bo już nudny jesteś 😴

Gość gość
Stalin był przystojny za młodu dobra w nim nie odnajduję... inteligencję? może? według swoich popleczników i nazistów działał w bardzo ostrożny i przemyślany sposób, a nie impulsywny narkoman, Hitler ale że dobry facet... oj, nie

Gość gość
Ale ty autor ani dobry ani tym bardziej inteligentny nie jesteś.

Gość gość
Stalin nie był przystojny gdyż był b.niski sprawdz jak nie wierzysz

Gość gość
a takie pytanie: czy według ciebie każdy przystojny mężczyzna ma niski iloraz inteligencji oraz jest agresywny i nienawidzi kobiet?

Gość gość
Stalin był niski, ale miał przystojną twarz jako młody mężczyzna, zatem był przystojny

Gość gość
To jest tak zwana idealizacja i to działa w dwie strony - tak, tak, faceci też idealizują te ładne laski, z dużymi cycami (dopisując im intelekt i inne cechy, których nie posiadają, hah) i to jeszcze jak :) Ogólnie ludzie mają tendencję do idealizowania osób, które im się podobają lub z którymi są związani emocjonalnie. Taki mechanizm, ot co.

Gość gość
19:54 Nie odnajdujesz w stalinie dobra, bo nie podbił do ciebie z bajerą. Gdyby zdegenerowany przystojniak tak zrobił w realu(nawet z takimi grzechami na sumieniu) to zmiękłyby ci nogi, twój mózg tłumiłby wszelkie przesłanki, że jest degeneratem i podejrzanym typem. Tylko musiałby jeszcze być dużo wyższy od stalina.

Gość gość
potem jak dobiegał do trzydziestki i zapuścił wąsa to zaczął brzydnąć. ale przedtem twarz miał przystojną. czy minimalizuje to zbrodnie, które popełnił? nie! to tylko stwierdzenie faktu.

Gość gość
"No, ale półgłówek z mózgiem wielkości orzeszka, który ***** laski jak mięso, wyzywa je, nie ma z nim o czym kompletnie pogadać, nie zastanawia się w ogóle nad takimi rzeczami jak my, kobiet nie szanuje, są dla niego zlewem na spermę, do tego często chleje, ćpa, jest mitomanem, oszutem, nawet przestępcą" x Ale JAKIE laski do takich ciągnie? Jakie? Takie, które same są ćpunkami, menelkami, patologią lub są zaburzone. Swój do swego ciągnie - to oczywiste.

Gość gość
dobijały do mnie przystojniaki mam za chłopaka miłego młodego człowieka o sympatycznej, ale nieprzystojnej twarzy

Gość gość
"Nie odnajdujesz w stalinie dobra, bo nie podbił do ciebie z bajerą" i ty myślisz, że każda laska poleci na jakąś tanią bajerę? błagam :D piszesz tak jakbyś jeszcze chodził do gimbazy albo obracał się w towarzystwie jakichś pustych disco solar i imprezowiczek

Gość gość
dodam, że gdyby większość mężczyzn tak miała i większość kobiet, to wszyscy mielibyśmy samotne matki-ćpunki-alkoholiczki-puszczalskie dzifki z syndromem ofiary przemocy domowej. czy tak jest w twoim wypadku, autorze? kim jest twoja matka i ojciec?

Gość gość
dziwi mnie też twoja widoczna obsesja na punkcie przystojnych mężczyzn, którzy mają kobiety za nic, biją, piją, srają i tak dalej skąd się to bierze? takiego miałeś ojca? czy wymyśliłeś sobie taki obraz rywala, by jakoś uzasadnić swoje niepowodzenia i brak kobiety w życiu?

Gość gość
On ma rację, ja też wolę przystojniaków choćby byli kryminalistami, od nieurodziwych.

Gość gość
20:03 Bzdura, właśnie porządne laski z dobrych rodzin najszybciej dają się złowić mitomanom i ściemniaczom. Są zahukane, uległe i niedoroochane. Już pewna siebie wulgarna laska przynajmniej zrobi jak test na weryfikacje tego, co ten koleś naprawdę sobą reprezentuje. Ile razy widziałem, jak przystojni mitomani podchodzili do kobiet i zmyślali o swoich różnych umiejętnościach, stanie posiadania, przygodach, dokonaniach, gdzie wszystko to było ściemą. Każda z was jest naiwna, bo na widok wyglądu mózg i czujność gaśnie wam totalnie. Nie ma wyjątków, u facetów są. Choćby ja ostatnio dałem na to dowód, gdy dwie pijane, bardzo atrakcyjne laski mnie zaczepiały i gadałem z nimi to skonkludowałem, że są zapijaczonymi, wulgarnymi, tępymi idiotkami i kazałem im spieprzać. Wy modela nigdy byście nie spławiły, tylko uległy i dały tyłka.

Gość gość
moim skromnym zdaniem, mitomanisz :)

Gość gość
20:17 Mam na to czterech świadków. Możemy się założyć o dowolną kwotę. Wchodzisz, czy tchórzysz i pozostaniesz przy oczernianiu bez dowodów na kafeterii?

Gość gość
gość dziś - naprawdę nudny już jesteś przegrańcu ile jeszcze będziesz pieprzył te swoje kocopoły? nikt cię już nawet nie traktuje poważnie, jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś

Gość gość
20:24 Nudna to ty jesteś, tępa lafiryndo. Znasz może kilka inwektyw na krzyż typu przegraniec, frustrat, nieudacznik i to jest cała zawartość twojego mózgu zapasiona, paskudna, leniwa blacharo z kafe.