Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źle zrobiłam i mam za kare

czarna magia i klątwa w moim życiu RATUNKU

Polecane posty

Gość Źle zrobiłam i mam za kare

Witam was dziewczyny. Nie wiem gdzie szukać porad. Chodzi o zaklęcie miłosne , a bardziej zaklęcie mające na celu zniszczyć czyjąś miłość. Zapłaciłam pewnej kobiecie za takie zaklęcie , ona zdardziła mi przepis i sposób i postawiła warunek że nikomu więcej go nie zdardze inaczej , wróci się ono przeciwko mnie. A ja głupia nie tylko jej w to nie uwierzyłam , ale po wykonaniu rytuału zwaliłam nieudany związek mojego byłego na jego własne niepielęgnowanie. Jego JUŻ BYŁA DZIEWCYZNA> Zdradziła go , a tto religijna osoba i nikt by jej o to nie podejrzewał. Wzięła narkotyki których nigdy nie brała a zrobiła to w piątek na domówce. Nie bez kozery wybrałam ten dzień. Od soboty ze soba nie są. Teraz mija tydzien. Najgorsze jednak stało się później jak zdardziłam to swoim dwóm przyjaciółkom. Pomyślałam że skoro jestem sama to nic mi sie przykrego nie stanie. Myliłam się. Ojciec z matką wpadli w jakiś dziwny konflikt ktorego ani oni nie rozumieja ani ja. Ojca od tzrech dni nie ma w domu i nie wiadomo gdzie pprzebywa. Telefonu nie odbiera , rodzina nic nie wie , a matka ma to gdzieś!! W moim życiu natomiast mój dobry przyjaciel z liceum. ( KOLEGA ZE SZKOLNEJ ŁAWKI ) nagle po prostu obraził sie na mnie o byle g****o. Wyszydził mnie wśród znajomych że po wróżkach latam a on nigdy taki nie był w stosunku do mnie. Teraz stałam sie posmiewiskiem calej szkoly. W poniedzialek nigdize nie ide. Chyba wpadlam w deprsje. JAK ODWOLAC TAKIE ZAKLECIE. Przeciez nie moge pwoiedziec wrozce ze pusciłam pare z ust. PROSZE POMOZCIE bo sie zabije. POWZNIE NIE CHCE ZYC

Gość taka sobie starsza agatka
Witam, Mam na imię Agata i mam dziś 42 lata, zadzwon na moj numer jesli chcesz albo majla ci zostawie dto pogadamy. miszcz_pokera1984@wp.pl. Pisz na tego amial tutaj nie ma co bo ludzie sa dziwni, zaarz sama zobaczysz jak Cie beda gwonem obrzucac wiec nie warto. Sluchaj tyle co Ci teraz napisze. MODL SIE. MIALAm podbny problem za zcasów mlodosci. Starcilam prace. Stalo sie duzo gorszych rzeczyy ale nie chce cie starszyc. No pwiem tyloo tyle ze tez przerzucilo sie to na znajomych i rodzine. Sluchaj. Chrzescijanom nie wolno tego robic. NAsz BOG uwaza to za BALWOCHWALSTWO. Teraz juz jakiekowliek proby naparwienia u cyganów , wrozek tylko by pogorszyly. Musisz uwierzyc w Boga. narodzic sie ponownie. Opwoiem Ci jak to zrobic na majlu. Mi to zjaleo kkilka lat ale udalo sie. BOG MNIE WYSLUCHAL i wypedzil demona z mojego zycia. NAwet egzorcysta nie mogl wtej sparwie nic zrobicl Tylko BOG. Wiara , pokuta i żal. Pzred wszytkim wiara i prawdziwy żal. tzryamj sie i koniecznie odpsiz

Gość dgfhjknugjhkj
głupia jestes i tyle. To noczywiste ze takie rzeczy som złe. gdyby tak nie bylo nie palili by ludzi na stosie za sredniowiecza a kosciol i ludzie nrozpowszechniali by to publicznie. Odkrec to i nie robtego wiecej. Czarna magia od zawsze budzial wstret i odraze nawet u zcarnoksieznikow bo nigdy im sie po tym nie przelewalo

Gość Źle zrobilam i mam za kare
Dziękuje PAni Agato. JUż odpisuje na majla

Gość Noksellllllllllia
A Powiedzciecie migddzie to trzeba mieć rozum żeby takie rzeczy robić. Ja przez całe życie unikałam takich wróżek. Raz że nie do konca wierzylam w działanie magii dwa ze wiedziałam ze moge sama osiagnac swoje cele. No ale zeby komus złożyczyć ? To bardzo nieładnie. To tylko swiadczy o Tojej niedorozwinietej emocjonalnie osobowosci. mlodej , glupiej , pelnej nienawisci i pogardy do drugego człowieka. Nie zamierzam Cie karcic ale magoa to tfu tfu tfu... Jezlei uda ci sie wysjc z tego Gowna to po prostu nigdy do tego nie wracaj

Gość amazonka z lasu
Cześc laski. No moja znajoma kiedyś sprawiła że rozkochała w sobie byłego narzeczonego. Za sparwka magii , ale białej. Jakies pamietam kosmyki włosów zbierała. Spalała to w kręgu i wznosiła modły. Dziś z nim nie ejst. Ale nie mogla sie od niego uwolnic. Kupywal jej kwiaty , nawiedzal w domu , przesladowal ja - doslwonie. Zbrzydl jej szybko a nie potrfaila sie od niego uwolnic. W koncu byla z nim poniewaz sama zawinila ale zareczyny szybko sie popsuly. Ona go zdradzila , on wybaczyl jej zdrade. To sie jeszce chwile ciagnalo no ale prawie nie zginal ten chlopak.Chcial samobosjtwa poplenaic. Potem biegala do wrozki codzienie i ajos to odkrecili ale bylo zabawy.. ho ho.. bylo bylo

Gość Miśka dla pyśka
O czym wy tu piszecie dziewczeta hmmm?? Pzrecież takie rzeczy nie istnieją ;)

Gość Chciałam być bogata
hahah... No ja też kiedyś się w to bawiłam. Widzę że nie ejstem sama. Duzo mlodych ludzi tak robi , ale nikt sie publicznie do tego nie przyznaje. Ja za to chciałam być bogaaataa :D Ale u mnie sie to nie sparwdzilo ;/ Może miałam jakies trefne zaklęcia... ehh... Chcialabym znac wasze wrózki :D

Gość Piotr Naklo
Mój subloktaor niegdyś zabawił się w pokoju w tzw. " OUJI BOARD" - wywolywanie duchów za pomocą tablicy. Pozwoliłem mu na to bo sam byłem ciekaw. Wiecie że te litery poważnie prowadziły nasz palce a nie palce litery? Był tylko jeden maluśki problem. Kiedy siadły korki w mieszkaniu i nagle zrobiło się ciemno nie wrocilismy tej nocy do domu. Heh spalismy na kaltce schdowej a i tak tripowalismy :D PAmietam jak dzis. No jan wierze w te dziwne rzeczy. Mnie sie zdarzyły to zapewne nie jestem wyjatkiem

Gość gość
Pogadaj z jakimś księdzem.

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Szczególnie dokładne są w sprawach miłości i zdrowia - dlatego zachęcam do udziału w sesjach tarotowych wszystkie osoby potrzebujące. Potrzeba by zmienić swoje życie, ulepszyć je, jest silna i z moją pomocą zobaczysz niebawem efekty. Pragniesz miłości? Dostaniesz ją. Powiedz czy chcesz wiecej? Jesli tak, napisz. Pomogę Ci to uzyskać. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

gość dziś widzę, że ktoś chce sie tutaj wywyższyć i być na równi z Bogiem ;)

Uwaga, taka miłość nadana przez karty, z góry jest spisana na straty :)

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Szczególnie dokładne są w sprawach miłości i zdrowia - dlatego zachęcam do udziału w sesjach tarotowych wszystkie osoby potrzebujące. Potrzeba by zmienić swoje życie, ulepszyć je, jest silna i z moją pomocą zobaczysz niebawem efekty. Pragniesz miłości? Dostaniesz ją. Powiedz czy chcesz wiecej? Jesli tak, napisz. Pomogę Ci to uzyskać. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

Gość gość
Jeśli tak to jesteś na usługach diabła, a on nie może dać miłości.

Gość Maciejosss

Oj debile. Nie wierzę w takie coś. Daj namiary to sam sobie to odprawie. Jakby diabły istniały to by było inaczej. Hahaha puknijcie się w głowę. Nie ma urokow czarnej magii bialej ani żadnej innej