Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Namysłowie nie ma internetu LTE

Polecane posty

Gość gość

Tylko tak napisali, a jak już jest to 3 minuty i to co któryś tam dzień.

Gość gość
Jest Internet LTE wpisz 4G LTE Namysłów I wejdź na 130 nowych miejscowości w zasięgu 4G LTE i daj linka i poczytaj jeszcze raz i w Namysłowie Internet jest 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu 365 dni w roku ja mieszkam 15 km od Namysłowa mam Imternet Multiplay 50 mega na sekundę (całą dobę gdyby tak nie było to bym tu całymi dniami nie przesiadywał )

Gość gość
A co ma LTE wspólnego z tym, że tutaj cały dzień przesiadujesz? Nie ma tam LTE, tylko tak napisali, żeby was nabrać.

Gość gość
Jest Internet LTE wiem bo mieszkam koło Namysłowa dużo osób z moich znajomych od kilku miesięcy ma Internet LTE bo sobie zmienili Internet na LTE czyli to prawda a nie bzdura wpisz sobie sieć 4GLte Namysłów i wejdź gdzie cię proszę i daj linka i ps dużo moich znajomych w powiecie namysłowskim ma Neostradę TP oraz Orange

Gość gość
I jeszcze jedno najwolniejszy Internet w Powiecie namysłowskim ma 18 mega na sekundę bo prędkość rok temu zwiększyli z 1 mega na 18 mega i tak większość ma Internet Multiplay 50 mega na sekundę w tym ja

Gość gość
A sprawdź w telefonie czy jest zasięg, bo koleś tam z dwa tygodnie temu był i często tam przejeżdża, to mówił, że nie mógł się przez LTE łączyć.

Gość gość
Może on karty od neta w telefonie nie miał a może była awaria nie wiem

Gość gość
Ps ale wiem że ten Internet jest bo dużo moich znajomych go ma ja też na dworze w telefonie mam problem z netem nie tylko w Namysłowie wszędzie we Wrocławiu również nie mam karty od Internetu musze sobie kupić moja siora ma

Gość gość
Karte i pakiet neta ma zawsze wykupiony, bo by mu z konta zabierało. Ale jak ty masz telefon z LTE to mógłbyś sprawdzić i napisać jak to jest.

Gość gość
A jak nie masz karty na internet to nie sprawdzisz, a szkoda bo mnie to ciekawi, czy LTE w telefonie tam działa, bo wiem, że w niektórych miejscach są kłopoty z tym.

Gość gość
Nigdy nie kupiłem karty jutro ojciec jak będzie w Namysłowie to kupi ja w domu mam szybki net 50 mega na sekundę nic się nie zawiesza nie zacina youtube i ipla szybko mi się muzyka ściąga wpisz sobie Internet LTE namysłów

Gość gość
No to tak może masz i tam jest, ale mnie ciekawi ten LTE w telefonie czy tam działa np w Samsungu A5 masz teoretycznie LTE kategoria 4 (DL: 150Mbps, UL: 50Mbps) chodzi mi o to, jak to tam jest w rzeczywistości.

Gość gość
Nie wiem jak to jest szczerze mówiąc (nke znam się na tym niech się u swojego operatora dowie)

Gość gość
A no widzisz, trochę mało wiesz i jesteś słabo przygotowany z wiadomości o Namysłowie.

Gość gość
To sie dowiem a z czym ci się kojarzy czochraj bobra fest? Zobacz na necie

Gość gość
ŻYGAM NAMYSŁOWEM...

Gość gość
No to jakiś festiwal w Namysłowie. Jutro tutaj sprawdze, czy odrobiłes prace domową z LTE. Hehe, ale ja serio pytam o LTE w telefonie w Namysłowie.

Gość gość
W mieście Namysłów JEST LTE