Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 Najohydniejsze kobiety w szhołbiznesie

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem wellman specjalnie z małej litry :D żeby jej sie nie kojarzyło z nią

Gość gość
tez jej nie lubie bosacka z tvn style która poucza innych a sama jest gruba albo ibiszowa, z bliska wygląda strasznie

Gość gość
Trudno powiedzieć bo mają makijaż ale jak go zmyją to wszystkie są potwornie brzydkie . Smieje sie jak mnie suki nabrały od dzieciaka dawniej myslałem że kobiety są ładne piekne ale tak na prawde są ohydne jak zmyją tapete , poważnie. mnie nie kręcą te bez tapety

Gość gość
Kora, właściwie Olga Aleksandra Sipowicz z domu Ostrowska jest najbardziej moim zdaniem obrzydliwą kobieto jako w życiu widziałem . Srać mi sie chce ale bym na nią nawet nie na pierdolił.

Gość gość
Ciekawostka: Wiecie że jak kobieta nie ma makijażu to łatwo poznać jej stan psychiczny zazwyczaj ma jakieś zaburzenia. :D własnie po to robią makijaż żeby tego nie było widać

Gość gość
racja, 90% z nich to paskudy straszne, kiedys widziałam np Ewe Gawryluk na zywo, taka kobita nieciekawa :O albo Oliwier Janiak, na żywo to taki plastuś zniewieściały, ryj mu sie świecił jak psu jajca, okropny typ

Gość gość
doda,siwiec i gwizdała

Gość gość
Jak dla mnie to: olejnik (obrzydliwa odrażająca baba), ta slawna polska rezyserka na literę H, piosenkarka B.Kozidrak (taka obrzydliwa locha, chciwa na kasę) i jeszcze wiele wiele innych; te nabotoksowane pustaki oczywiscie tez jak najbardziej

Gość gość
a baby z polityki tez ? Pawłowicz, Kempa, Szydło, Kopacz

Gość gość
kopacz, mucha i jeszcze taka brzydka chuda o wygladzie szczura co keidys miala wziac 2 miliony nagrody za cos a ludzie zrobili afere i nie wziela... masakra

Gość gość
haha, piszecie, że brzydkie, ale z chęcią byście je wyroochali, praviki :D jestem facetem, a żadna nie jest dla mnie ohydna z tych, które wymieniliście, no może prócz wellman i reszty grubasek kozidrak brzydka? to jest jeden z najseksowniejszych milfów :P

Gość gość
Maja bohosiewicz,

Gość gość
gość Kopacz tylko troche, Wychał bym ja kreci mnie to że stara szm..ta nosi rajstopy , jest rozgarnięta i uległa. Zrobił bym z nią co tylko bym chciał

Gość gość
Mucha jest brzydka? Lecz się.

Gość gość
kozidrak kojarzy mi sie z taką lochą, wielki łeb, wielkie bary jak u chłopa, gruby tułow a nózki chudziutkie jak u 18 latki, groteskowo to wygląda: ten wielki łeb i chude nóżki. Ładna to byla owszem ale z 20 lat temu. I jeszcze to mini ledwo zakrywające tylek... do tego pazerna na kasę, za 20 minut wystepu zyczy sobie miliony...

Gość gość
gość dziś schejbal ? no ma ten ryj jak stary szczur po anoreksji . Piszecie głupoty jakie najpiekniejsze czy kiedyś którys z was dymał sie z kobieta która nie ma makijażu lub czy kiedyś jakas kobieta zmyła makijaż przy was. Ja dymałem sie z 1 i wygladała ładnie ale jak zmyła makijaż złapałem sie za głowe ii s***********m troche jej smutno sie zrobiło bo chyba wiedziała że jestem w szoku

Gość gość
gość dziś reżyserka na litere H ? ale to już nie jest kobieta tylko antyk w dodatku ma córke lezbe obrzydlistwo. Olejnik jest w miare jak sie umaluje. Dziwka tylko do berła

Gość gość
tak ta reżyserka co ma corke lesbę to jest odrażająca... jeszcze Lisica, żona tomka, tez obrzydliwa, gęba spuchnieta od botoksu; tak samo M.Rozenek co ma 50 lat a udaje że ma 35 i ta żona kulczyka też oblesna, sam botoks w gębie

Gość gość
K***y psuja sobie ryje botoksem bo mają kompleksy a dr. Szczyt zarabia fortune :D