Gość olusia2326 Napisano Maj 23, 2016 Niedawno zdecydowałam się przeżyć swój pierwszy raz ze swoim chłopakiem. On z tego co mówił miał już 2 dziewczyny, z którymi uprawiał seks, ale podczas naszego pierwszego razu naszły mnie wątpliwości. Kochaliśmy się tylko w jednej pozycji, przed seksem nie rozebrał mnie całej. Ściągnął tylko moje spodnie i majtki, reszta została. Poza tym bał się we mnie wejść, sama musiałam mu mówić żeby śmiało wszedł we mnie. Po wszystkim wypisywał do mnie bez przerwy smsy z pytaniami czy było mi dobrze, cały czas podkreślał, że mu ze mną było cudownie. Zapytałam go po wszystkim czy to prawda z tymi dziewczynami, on krótko odpowiedział, że tak i bardzo szybko zakończył temat. Poza tym wg niego dobrą metoda antykoncepcji jest stosunek przerywany, co jest kompletną bzdurą. Próbowałam mu to wytłumaczyć, ale on wie swoje i koniec. Chyba tak nie zachowuje się doświadczony chłopak? Dodam, że on nie wiedział że to mój pierwszy raz. I wcale się nie domyślił, pomimo że był sporo krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach