Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sponsorka43

Sponsoruje młodego

Polecane posty

Gość Sponsorka43

Pytanie do kobiet dojrzałych: czy miałyście kiedykolwiek utrzymanka albo chcecie mieć? Ja sposnsoruję od roku 201 lat młodszego chłopaka i obydwoje jesteśmy szczęśliwi z tego .Pomagam mu finansowo,w zamian spotykamy się na dzień albo dwa w weekendy. Pieniądze nie są dla niego jedyną korzyścią z tej znajomości. Mam już powyżej 40 lat i na ten wiek wyglądam zjawiskowo. Nie tylko uprawiamy seks ale też jest zwykła rozmowa przytulanie. Każdy też ma swoje obowiązki więc szanuje też jego czas. Przypadkiem spotkałam nowego młodego chłopaka który mi się spodobał nie jest aż tak przystojny i jest sobą nie to co teraz chodzi w rurkach. Ale o nim to już temat na później. Jeśli macie pieniądze polecam wam dziewczyny ;-)

Gość de maren
Nie rozumiem dlaczego 40-kilkulatka, zjawiskowo wyglądająca i atrakcyjna, płaci za seks jakiemuś małolatowi?

Gość Sponsorka43
Mogę sobie na to pozwolić i przy okazji pomóc finansowo. Seks to naturalna rzecz a ja mam dużo pieniędzy to płace

Gość de maren
przecież seks możesz mieć za darmo .pieniądze jak masz za dużo możesz wydać w bardziej wzniosłych celach.Zamiast sponsorowac jakiegoś obiboka sponsoruj chore dzieci.A z obibokiem seks i tak mozesz mieć jak jesteś zjawiskowo piękna

Gość Sponsorka43
Tak mogę mieć za darmo ale już pisałaś że mogę sobie na to pozwolić to tak robię a co do dzieci też daje pieniądze

Gość de maren
a nawet gdybym miala góry złota nigdy nie płaciłabym za seks. jaka w tym przyjemność wiedzieć że ktoś jest ze mną tylko za kasę,i żeby sie bzyknąć muszę zapłacić

Gość Sponsorka43
Ciągle nie uprawiamy seksu czasem pogadamy albo wystarczy przytulić obejrzymy film posmiejemy się i tak czas leci

Gość Sponsorka43
Są tu jakieś inne sponsorki oprócz mnie? Jak tak to proszę opowiadać o swoich doświadczeniach i czy macie chęć kogoś mieć