Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fight at love

Gdzie odpowiednio szukac swojej polowki ?

Polecane posty

Gość Fight at love

Witam jestem tutaj na forum by prosic Was drogie dziewczyny o pilna i trafna porade dotyczaca wybotu swojej artnerki na cale zycie . Otoz jestem czlowiekiem ktory jest poukladany dazacym do celu i towarzyskim . Mam 19 lat i nadal ppsyukuje idealnej dyiewcyyny no moze przesadzilem troszke wymarzonej . Gdy patrze i przemyslam o kilka dziewczat wstecz zastanawia mnie jedno jaka powinna byc ta druga polowka . Spotykalem dziewczyny , ktore daly po sobie poznac ze mimo upadkow w szkole liczy sie dla nich tylko i wylacznie kariera jednak relacje z nimi byly bardzo dobre . Mijalo sie to jednak z celem gdyz znajomosc konczyla sie w wyniku ich przeprowadzek . Sotykalem takze takie ktore lubialy sie w zabawach i cpaniu piciu alkoholu i szybko zaczely przez to zalowac ze spotkaly facetow podobnym sobie . Ja raczej przepadam za dziewczynami ktore maja poukladane i mozna od czasu do czasu z nimi pogadac i pofiltrowac byly momenty w ktorymi naprawde bylo swietnie . Mialem wiele histori milosnych le nigdy nie trafilem na te wlasciwa z ktora mozna by w zyciu pojsc na calego . Teraz jestem tu by prosic Was o rade dziewczyny co nalezy zrobic by rozppznac taka i czy warto biec nadal slepa uliczka i cierpiec tak wnieskonczonosc ? Mam 19 lat i nie chce skonczyc jak moj starszy brat kieruje sie w zyciu ambicja i lubie miec bogate zycie gowarzyskie .

Gość fight at love
Przepraszam za bledy pisze w pospiechu jestem w pracy .

"czy warto biec nadal slepa uliczka i cierpiec tak wnieskonczonosc" run forest run

Gość gość
o czizas jest