Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w salonie gier

Polecane posty

Gość gość

Mam propozycje pracy w salonie gier,płacą 2000-2200pln miesięcznie,praca 12h/24h. Co myślicie o pracy w takim miejscu? Pracował ktoś? jest wiele negatywnych opinii na temat bezpieczeństwa

Gość gość
lepiej odpusc sobie

Gość gość
dlaczego?

Gość Pracownica salonu gier
Ja pracuję. Można umrzeć z nudów, to już nie te czasy gdzie zbierał się w takich miejscach najgorszy społeczny element, dzięki wszechobecnym kamerom i monitoringowi (ja decyduję kogo wpuszczam, menel czy grupka wyrostków w kapturach nie wejdzie) bardzo zmniejszyły się burdy i schadzki w salonach. Do takiej pracy warto wziąć sobie laptopa, zaopatrzyć się w internet bo nie we wszystkich lokalach jest wifi. Można trafić nawet na łóżko lub sofę, podczas nocnych zmian wyjątkowo przydatny mebel ;) bo bywają nocki, które całkowicie się przesypia. Ponadto warto dla własnego poczucia bezpieczeństwa kupić sobie gaz ale raczej do niczego się nie przyda, ludzie, którzy tam przychodzą zwyczajnie wiedzą co robią, zdarzają się przypadki, owszem, ale to jak w każdym zawodzie bo nawet pracując w sklepie, może wyniknąć nieprzyjemna sytuacja. Pracuję w lokalu, w którym jest alarmówka i ochrona. Napiwki także się pojawiają, wystarczy być miłym i umieć nawiązać kontakt z klientem ale większość przychodzi po to aby sobie pograć i stanie nad graczem, zagadywanie go na siłę nie jest wskazane.