Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis w krakowie widziałam mloda laskę w szortach takich ze posladki na wierzchu

Polecane posty

Gość gość
mylisz się na tamat kobiet , większośc nawet ma problemy by zaoferować facetowi ciało Nie potrafią kusić jak należy, są askesualne

Gość gość
właśnie , ile widziałeś tak naprawdę z******tych dup na dworze za którymi można byłoby się obejrzeć?

Gość gość
Piotrek parchu po ch\u\j\ podnosisz te tematy przegrywie życiowy?

Gość gość
A ja już teraz w kwietniu smigałam w takich szortach bo ciepło było i pokazywałam pośladki,mnie to nie przeszkadza

ja tam sama lubie chodzić w którkich spodenkach by mi pośladki było widać lubie jak sie faceci za mną oglądają

Gość gość
Prawdziwe damy chodzą w sukienkach do kolan które delikatnie zarysowują kształt pośladków. A tanie zdziry pokazują pół d**y na ulicy, by każdy facet mógł je oglądać. Patologia.

gość dziś Prawdziwe damy chodzą w sukienkach do kolan które delikatnie zarysowują kształt pośladków x to prawda. jeszcze jak ma zgrabne nogi których do końca nie widać, a które można sobie w wyobraźni idealizować, rzadki widok :)

Gość gość
Ja mam takiego sąsiada koło 30-stki,zresztą przystojny,i chodzi w takich szortach.A wiem,bo widzialam jak wyszedł odebrać list ze skrzynki,pol d**y na wierzchu

do mnie kiedyś jeden gej z pogarda, ze tera cieplo to faceci pokazuja nogi i tak jakby mu to nie pasowalo, od tamtej pory unikam krótkich szortów jak ide gdzies gdzie obcy ludzie :O

Gość emilka b
Ja zakładam takie szorty,kilka razy już byłam,chociażby na spacerze z psem,w których widać mi z 10 cm pośladków,do tego lekka bluzka i japonki na koturnie,które optycznie wydłużają nogi.Nikt nie zwracał na to uwagi a uwielbiam ciepłe dni,pozdrawiam

Gość gość
Ale macie problemy. Jestem zdania, że jeżeli dziewczyna jest zgrabna i ma fajny, ksztaltny tyłeczek to powinna się cieszyć że ma takie ciało i ma prawo tak chodzić. Jesteście jakieś zazdrosne bo ja tego nie rozumiem. Jest młoda to niech się cieszy życiem i niech korzysta, kiedy ma chodzić jak już będzie stara i będzie mieć cellulit i rozstępy?

Gość gość
Kółko wzajemnej adoracji starych bab i karyn po 40stce :P Czemu was tak boli co inni robią, czemu zawsze musicie wtrącić swoje pięć groszy?

Gość hanka zet
Wczoraj w takich byłam na mieście,totalny luz,lubię ciepłe dni i zwiewne lekkie ciuszki.Nareszcie zbliża się lato.Mam takich szortów chyba z 10 par.W jednych to nawet pół tyłka widać.To są spodenki firmy cropp,kiedyś była taka limitowana edycja.Nie przeszkadza mi to i uważam,że każdy nie nosi to w czym mu dobrze i wygodnie

Gość gość
Wspolczesne kobiety krajow rozwinietych sa rozwiazle i nie przyjmuja do wiadomosci konsekwencji takiego zachowania. Dlatego sciaga sie muzulmanow, ktorzy w brytalny sposob dadza szybka lekcje skromnosci europejkom.

Gość gość
Lubie jak nastolatki chodza tak ubrane mozna sobie popatrzyc a jak lasna wypije za duzo latwiej przeleciec. Zawsze mozna sobie zwalic patrzac na nia jak idzie.

Gość gość
Wspolczesne kobiety to qrwy

Gość luźny
Witam,jestem facetem i też takie noszę.No i co z tego,zdanie innych mnie nie interesuje a nie będę się pocił w długich spodniach,kiedy na dworze upały.A to,że widać mi 5 cm poślada,to moja sprawa.Nawet dziś w takich byłem z psem i jedna kobieta powiedziała,że mam fajny tyłek.Pozdrawiam

Gość gość
Ja Cie widziałam ostatnio w tych szortach.Kobieta tak ubrana wygląda okropnie a facet to już obrzydliwie

Gość gość
Sexi Styl Ciekawa 99 2018.05.22 Witam,co sądzicie o takim ubiorze w wykonaniu tego Pana?https://zapodaj.net/f1b7ac1989e40.jpg.html gość dziś No ciepło jest a ja już dziś widzialam kilka takich co świeciły tylkiem w mieście.Jedną taką mijałam w galerii handlowej,chyba to były dżinsowe majtki,bo chyba z 15 cm pośladka wystawało.Ale co tam,nie przeszkadza mi to bo jakbym miała ładny tyłek i nogi i z kilka lat mniej to też bym tak latała.Nawet ostatnio takiego kolesia spotkałam w takich wyciętych szortach,miał może z 20 lat i niezłe pośladki.

Gość gość
No ciepło jest a ja już dziś widzialam kilka takich co świeciły tylkiem w mieście.Jedną taką mijałam w galerii handlowej,chyba to były dżinsowe majtki,bo chyba z 15 cm pośladka wystawało.Ale co tam,nie przeszkadza mi to bo jakbym miała ładny tyłek i nogi i z kilka lat mniej to też bym tak latała.Nawet ostatnio takiego kolesia spotkałam w takich wyciętych szortach,miał może z 20 lat i niezłe pośladki.

Gość gość
beznadziejny temat :O

Gość prawi 124
Witam,co sądzicie o takim ubiorze w wykonaniu tego Pana? zwykły zboczeniec, pederasta i potencjalny gwałciciel

Gość anka

No właśnie zakladam takie szorty na spacer z psem.Pół tylka mi widać i co? Mogę,moja sprawa.Pozdrawiam