Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie czasem wrazenie ze wasze kolezanki są złośliwe?

Polecane posty

Gość gość

Np moje to zalezy od dnia. Czasem powiedzą coś miłego, a czasem coś dosrają, może nie tak wprost, ale tak, że coś jest niezbyt miłe, ale zakamuflowane w stylu " no kiedyś byłaś szczuplejsza" itd. Nie chodzi mi o szczerość zwykla, ale czasem wyczuwam w nich nutke złośliwości choc sie kumplujemy. Macie tak czasem?

Gość gość
up

Gość gość
Nie tylko koleżanki. Mam wrażenie czasem, że ja też to potrafię nie gorzej niż one.

Gość gość
Ale zastanawiam się co nimi kieruje, ze coś takiego czasem powiedzą troche uszczypliwego :P Bo czasem jak maja dobry humor to są miłe, powiedza ,że wyglądam super, a czasem coś dosrają w podtekscie oczywiscie, może to nie są mega chamskie rzeczy, ale moim zdaniem uszczypliwe

Gość gość
A nie byłaś dawniej szczuplejsza? :P ;) One są szczere a nie złośliwe i po prostu stwierdzają fakt .

Gość gość
No właśnie wyobraź sobie, że nie byłam szczuplejsza bo ważę mniej wiecej tyle co kiedys :P To tylko przyklad zreszta...

Gość gość
Co one mają do stwiedzania faktu, niech na swoja d**e patrzą (nie jestem autorką dla jasności :P) Oczywiscie, ze taj, dlatego mam coraz mniej ochoty na kontakty z ludźmi, bo tak dokłądnie jest, zdarza sie, ze jest spoko, ale poza tym to często lecą jakieś uszczypliwości albo wywracanie gałami. Najgorsze jest to, ze ja taka być nie potrafię i zawsze nawet jak mam zły humor to jest dla ludzi miła i nie oceniam ich. Nie umiem tego zmienic i ma przerąbane mogę tylko tego słuchać...

Gość gość
A to mniej więcej to ile? ;) Nie oszukuj, że kiedyś mniej nie ważyłaś. Nie urodziłaś się z tą wagą, którą masz :D

Gość gość
No coś Ty urodziłam się ważąc właśnie 51 kg i tak jest do dzisiaj, serio nie słyszałaś o takich przypadkach ? :P

Gość gość
"Co one mają do stwiedzania faktu, niech na swoja d**e patrzą (nie jestem autorką dla jasności jezyk.gif )" To nie takie proste :( Poza tym lepiej widac cudzą niż własną :P

Gość gość
18.51 Pinokio też tak mówił i TEN.... mu urósł :O :P

Gość gość
18:53- No właśnie bo tak naprawdę to ja jestem Pinokiem, tylko nie mów nikomu ;) Tylko nie ma za bardzo mi co urosnąć bo jestem Pinokiem płci żeńskiej :P No chyba, że nos miałaś na mysli

Gość gość
Moje kolezanki tez sa zlosliwe ale ja to olewam

Gość gość
19.22 jasne, że nos miałam na myśli :)

Gość gość
19.25 moje też takie bywają ale.... zawsze kończy się śmiechem i dalej jesteśmy koleżankami ;)

Gość nania190
Ja gdyby nie moje złośliwe koleżanki:) nie wzięłabym się za siebie;) Raz tak mi dogadały,że aż się rozpłakałam po powrocie do domu usiadłam i tak pomyślałam,że muszę coś zrobić ze sobą, włączyłam laptopa i analizowałam wiele for i tak zaciekawił mnie artykuł o African Mango http://szczupla-kobieta.pl ograniczyłam podjadanie a postawiłam na regularne posiłki;) plus spacer szybszym tempem z kijkami;) już 16kg mniej w 2 miesiące!

Gość gość
Oooo... tego to Ci koleżanki nie darują :D

Gość gość
Spadaj na drzewo z tym mango. Wciskaja wszędzie w forum te głupie reklamy produktów i myśla, że sa tacy sprytni, żałosne ćwoki!

Gość gość
Bo szczerość zawsze boli

Gość gość
To inteligentne uwagi czy typowe chamskie , prostackie ? :P