Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradźcie mi gdzie mogę pojechać na wakacje w polsce?

Polecane posty

Gość gość

doradźcie mi gdzie mogę pojechać na wakacje w polsce?

Gość gość
Najlepiej zwalić się rodzinie na kark.I to takiej z którą nie masz kontaktu od lat :o Takie to typowo polskie

Gość gość
Nie ważne gdzie, ważne z kim.

Gość gość
Łeba, polecam.

Gość gość
Mnie najlepiej odpowiada Kołobrzeg,nie lubie tych małych miejscowości.

Gość gość
Zależy co chcesz robić i jak wypoczywać.

Gość gość
Ja wybieram się na Mazury. :) Piękne tereny zawsze chętnie jeżdżę. Mam tam sprawdzony hotel - http://www.zalesiemazury.pl/ , zawsze się tam zatrzymuję i wszystko jest dobrze. :)

Gość gość
zależy od upodobań , mi na przykład znudziło się morze, ciągłe wylegiwanie się na plaży, łażenie po deptaku, jedzenie lodów, gofrów itp Zatęskniłam za łażeniem po lesie, zwiedzaniu , w tym roku jadę na międzynarodowy zjazd pojazdów militarnych i historycznych w Borne Sulinowo

Napisz cos więcej. Co byś chciała porobić, wolisz góry czy morze? Lubisz zaszyć się w małym miasteczku, wiosce czy też mega wypasione i modne miejsca?

Gość gość
Też jestem za Kołobrzegiem ze wzgledu na dużą ilosc scieżek rowerowych pięknie położonych,zalezy co kto lubi,ja akurat urlop spedzam rowerowo.

Gość gość
Polecam Bory Tucholskie, zwłaszcza okolice Chojnic, nad jeziorem Ostrowickim, jest tam kilka dobrych ośrodków wypoczynkowych, była, polecam :)

Gość gość
Ja wybieram się na wczasy do hotelu ze spa - http://hotelborowiecki.pl/ . Nie mogę się doczekać, czuję, że będzie świetnie.

Gość gość
Polecam Świeradów Zdrój :) a z miejsc do nocowania- ośrodek wypoczynkowy Kaja :) miejsce bajeczne, a hotel calkiem tani, a wszystko jest- ladne pokoje, dobrze wyposazona lazienka, internet :) no i ta cisza, spokoj- bezcenne :)

Gość justaqaz
Polecam Ci Pensjonat www.zdrowiepodwierzbami.pl Ośrodek jest położony w bardzo cichej i spokojnej okolicy. Obok lasy i łąki byłam w tamtym roku i teraz również się wybieramy świetne miejsce do odpoczynku

Gość gość
To zależy co lubisz. Ja lubię odpoczywać nad morzem. Leżeć na plaży i czytać książki, innych wakacji nie wyobrażam sobie. Kilka razy byłam w Pobierowie. Noclegi w Pobierowie znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-Pobierowo

Gość gość
Moim zdaniem Sopot jest przepiękny. Niedawno byliśmy z rodzinką na wyjeździe i nocowaliśmy w http://www.victus-sopot.pl/ , było świetnie.

Gość gość
Ja byłam w Poznaniu z przyjaciółmi polecam, fajne miasto, jest co zwiedzać ale znaleźliśmy niedrogi nocleg w www.cezamet.com.pl. Cena jak na nasze studenckie portfele w sam raz, a warunki super.

Gość ewenems
Ja proponowałabym wyskoczyć nad morze :) A co do noclegów to proponuję poszukać na Bookaparcie albo Bookingu.