Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jak te wszystkie kobiety są beznadziejne nawet myśleć nie potrafią

Polecane posty

Gość gość

załamać się można nie dość, że oczekują modela to jeszcze głupiutkie do granic możliwości!

Gość gość
Wszystkie, czyli te z twojej rodziny też? Jakiś ty sfrustrowany i nudny do porzygu. Ile lat już tu siedzisz i jęczysz? Siedzenie i jojczenie na babskim forum jest słabe i nieatrakcyjne. To w sumie schemat stary jak świat: żadna mnie nie chce => frustracja, mizoginia => wejdę na forum i powyzywam, by odreagować, jakie to kobiety straszne.

Gość gość
jeszcze jakieś tępe :D zobaczcie co drugi post kobiet to jak facet zdradził, bije, traktuje przedmiotowo itp. :D same jesteście sobie winne

Gość gość
gość dziś Tak, wiemy, że dla takich prostaków, jak ty, nawet gwałtu jesteśmy winne, choćbyśmy w burce chodziły.

Gość gość
Doprawdy, zawsze napawały mnie obrzydzeniem wypowiedzi rzekomo porządnych mężczyzn, jak to kobieta jest głupia, że daje się bić, zamiast zastanowić się, jakim chujem trzeba być, by podnieść rękę na kobietę. Jesteście siebie warci, mistrzowie mizoginii, przykrytej pod płaszczykiem rzekomego bycia porządnym facetem.

Gość gość
bierzecie modeli to macie za swoje

Gość gość
faceci to śmieci.

Gość gość
zamiast sobie wziaźć normalnego faceta to biorą modela *****cza

Gość gość
gość dziś Dobrze, że nie masz tej dziewczyny, normalny mężczyzna wstydziłby się, że ścierwa tej samej płci, które nie mają szacunku do kobiet chodzą po ulicy, a inni geniusze im przyklaskują.

Gość gość
no wiesz jak bierzecie faceta typowego zbira to macie za swoje

Gość gośćbraawobrawo
jak pięknie ktoś napisał i trafnie o palantach mizoginach którzy obarczają winą kobiety za to że są źle traktowane przez zwykłych frajerów bo mężczyzna przez duże M nigdy sie nie będzie pastwił nad kimś słabszym delikatnym

Gość gość
gość dziś Może nie wiesz, ale sprawcą przemocy może być też szanowany, dobrze sytuowany mężczyzna, który wśród obcych jest wzorem do naśladowania. A ty jedynie nienawidzisz kobiet i widać to po jednym zdaniu, cała filozofia.

Gość gość
gośćbraawobrawo dziś a ktoś ci kazał się z nim wiązać?

Gość gość
gość dziś Obawiam się, że to było o twoim podejściu. I skąd pomysł, że tamta osoba jest z kimkolwiek?

Gość gość
Widzę, że Panie już zajęły się tą ameba z iq niższym od mrówki ;) Słuchaj pajacu. Modela nie oczekują to po pierwsze. Po drugie nie wszyscy są głupi. Wystarczy się ogarnąć i nie chlac piwska. Ruszaj dupe albo poćwicz i nabierz masy a nie. Później się dziwi taki suchoklates ze wpierdol łapie raz za razem. Podsumowując: w dupie byłeś gowno widziałeś a krzyczysz jakby cię ze skóry obdzierali.

Gość gośćmatka mechanika
Suchoklates tak??tylko czemu moj biedny syn po dzis dzien odszkodowania za podwojne złamanie nogi nie dostał ?jeszcze macie czelnosc go bić i obrażać?chłopak zasuwa całymi dniami do poznwj nocy i to ciezej nuż wy opasłe pierdzące głąby..a to ze ma szczypłą sylwetke to co ?takie geny poprostu i dobra przemiana materii .Jeszcze raz sie dowiem ze ktos go pobił to osobiscie temu komuś życ nie dam i osibiscie łomot spuszczw a przedtem obsmaruję całą firme w prasie lokalnej .

Gość gośćmatka mechanika
Ps madrzy w gebie i w łapach a pusci w mózgu!tylr powiem.!

Gość gośćout
a ja się zgadzam z autorem,do tego są syczące,każda jedna tu syczy

Gość gość
Ty matkia siedź cicho i do garów. Lebiode splodziliscie to lebiode macie i chuj. Prędzej wp*****l w tym się dostanie jak odszkodowanie. Dziękuję dobranoc

Gość gośćmama mechanika
Zebys sam zaraz w podskokach do tych garow nie spieprzał pierdzący grubasie.Lepsza lebioda niz opasły leń smierdący bez kultury i wychowania!Gowno Ci do tego jaką ma figure i tak ma więcej siły niż wy wszyscy do kupy razem wzieci.On przynajmniej ma mięsnie a nie fet pod skórą ..bo cwiczy a nie lezy dupą do gory tak jak wy .I nie Ty mi bedziesz mowił co mam robic głipi meski sowinisto bo jeszcze raz sie dowiem o grozbach czy pobiciu to wylatujesz z hukiem ze sprawą w prokuraturzę.

Gość gośćmama mechanika
Mam na mysli oczywiscie firmę w ktorej sie uczy .Wstydu nie macie za grosz i kultury .Startujcie do równych sobie a nie do dzieciaka kapusciane głąby.Cale szczęscie ze został mu jeszcze tylko rok bo jak was widzę to rzygam..zwlaszcza gdy czytam tak chamskie komentarze .Co zazdroscisz mu wysportowanej sylwetki ?to sam śmigaj na siłownie i rusz dupę albo zasuwaj po robocie tak jak on zasuwa to wyrobisz klate bo póki co to patrzec sie na was nie da do tego te fryzury jak orangutany..masakra.

Gość gość
Hahahah jaki bulwers hahah widzisz akurat szkołę to ja dobrą skończyłem i to z dobrymi stopniami. Sylwetkę mam wyrobiona a siły tyle że wystarczy żeby ubić nie jedynego pajaca. Tak więc nie spinaj cipulindy i nie rozpaczaj nad tą mameja. aha i gdyby był taki oh i ah to by nóżki nie zlamala lebioda hahaha czekam na syczenie miesiąca gruby snorlaxie.

Gość gość
Gosc 18:08 co to znaczy "wziąść"? W jezyku polskim nie ma takiego slowa... Ludzie zapamietajcie raz na zawsze: WZIĄĆ!

Gość gość
Gosc 18:08 Co to znaczy "wziąźć"? W jezyku polskim nie ma takiego slowa... Zapamietajcie raz na zawsze: WZIĄĆ!

Gość gość mama mechanika
Na szkołę to on jeszcze ma czas niewychowany głąbie i nie interesesuje mnie co masz pokonczone wystarczą mi te wpisy tutaj chamskie .Nie slyszałes ze jak cie widzą tak cie piszą twoj sposob wypowiedzi miwi mi dostatecznie duzo o twoim poziomie!Czemu nie skaczesz do rownego sobie tylko do młodego chłopca?odpowiem ci czemu ,bo przed rownymi sobie to ty portkami trzęsiesz.!Wielcy mi majstrzy jeden z drugim..zenada !Jaki wy przyklad tym młodym dajecie jak nawet sie zachować nie umiecie .I nie zycze sobie wulgarnych okreslen mojej osoby bo cipulina to moze. .byc dla ciebie twoja zona jak ci na takie odzywki pozwoli ale nie ja chamie!pieprzony obleśny.!Boze ze tez syna w taką patologię posłałam tfu.dobrze ze w wieczorowce juz nie bedzie miał praktyk!

Gość gość
gość dziś gowno mi da masa jak oczekują modela z piekną twarz z licówkami za 30 000zł