Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Top 10 desperatów na kafeterii:

Polecane posty

Gość gość

Moje typy: 1)Ten od wpisów, że kobiety chcą tylko modeli do związków 2) Kolo, który chce żeby to kobiety podchodziły na ulicy do mężczyzn i aranżowały spotkania 3) Fanatyk od dziewic 4) Kolo, który twierdzi, że kobiety lecą tylko i wyłącznie na bad boyów i kryminalistów

Gość gość
przecież to jedna i ta sama osoba

Gość gość
wydaje mi się, że 2 i 4 to ta sama osoba ;)

Gość gość
takie same desperaty jak wy niewiasty

Gość
gościu punkt 1 i 2 pasuje do jednego użytkownika-92:):O

Gość gość
Ten, który tak ciągle wrzucał chamsko na kobiety, chyba już trochę przymknął gębę po tym jak wczoraj mnóstwo ośob mu to wytknęło :D Bo dziś już nie widzę takich tematów ;) Kolo był już naprawdę żałosny z tymi durnymi 'argumentami' z du/py i obwinianiem kobiet o wszystko.

Gość gość
gość dziś on był konsekwentnie gnojony i dalej pisał, widać taki typ co lubi być wdeptywany w gowno

Gość gość
baby marudzą bez przerwy , że nikt ich nie chce , koleżanki dzieciate a one po 30stce i nic i inne pierdoły

dla mnie to jest zmij !:D wmowil sobie ze jestem mezczyzna i ciezko sie jemu z tym zyje... i jego stuknieta powiernica ,ktora jemu przytakuje gbbb!! calkowicie i jedyna na kafe nienormalna osoba!:(:(:D

Gość
MMartha dziś gggb jeśli już.;) Nie jestem powiernicą ŻMIJa84 i nikomu nie przytakuje":)-lubimy sie jedynie, bo to jeden z normalniejszych tu facetów "Marto";)

Gość gość
jeżeli piszesz o kolesiu który pisze z gościa , to masz racje , to jedna i ta sama osoba

Gość gość
top 10 debili him, noxa, kciuk , gggb , srysia, fajfus, pijak, przemo , heheszki, i kiedys lookrecja A sorka top 11 jenny

Gość gość
za to największą puszczalską szmatą na całym kafe jest oczywiście ta prostytuta która kiedyś chwaliła się, że w*******o ją dwóch kolesi a jeden z nich miał 60 lat :O:O masakra co za szmata, teraz pali głup[a, że to prowo hahahahahaha :):):)

Gość gość
sysia i gggb to wybitne tępaki zgadazam się w 100% dzisiaj ta szmata gggb cos tam chciaŁa pisać, ale zaraz została zmiazdżona jak zawsze i spiertoliła chyba na grób tego łacha jej ojczulka :D:D:D

A koterba to patologia i rynsztok mieszkający w Katowicach na Os. Tysiąclecia :classic_cool:

Gość gość
gość dziś gość dziś koterba schizofreniku! :D

Gość good girl gone bad96
żałosny śmieć, szkoda energii na odpisywanie.:)

Gość gość
hajtnął bym się z Sysią ale to młoda siksa jest niekumata , że anal spaja małżeństwo

Gość gość
p********e kafeteryjne skunksy się odezwały które roznoszą rybi swąd po całej kafeterii one myślą, że sa tu lubiane :D:D:D hahahaha dwa piertolone pustaki, jedna warta drugie koleżaneczki z****** :D:D:D pies was tracał w sciery !!!

Gość gość
to chodzące góówno srysia dzisiaj się żaliła jak to ona teski za byłym hehehe chłop spierdolił od niej gdzieś zagranicę, bo wkońcu sie zorientował co to za prymityw z patologiczej rodziny w dodatku pijaczka jebana !!

Gość gość
ja nie lubię takich osób ja ta gggb od zawsze mnie irytowała kretynka myślała, że jej tu przyklasną za seks w trójkącie :O obrzydlliwa postać tego żałosnego portalu

Nie wiesz a się wypowiadasz :D Pisałeś, że nie czytasz moich postów patologia do potęgi entej. Patologią i rynsztokiem śmierdzisz, zajeżdżasz wręcz. x A ja pachnę fiołkami i cukiereczkami, można mnie zjeść taka jestem słodka :classic_cool:

Gość gość
Sysia musi to zrozumieć , że anal to podstawa bo inaczej nie poradzi sobie w życiu i s*******i do arabów

Nie piję alkoholu i pochodzę z porządnej rodziny a ty koterba świadczy o Tobie tylko tyle, że Cię ojciec porządnie lał w tą łysą czapę :classic_cool:

Też dziwne, że Koterba mieszka na tak porządnym osiedlu Tysiąclecia w Katowicach bo tam jest kultura w przeciwieństwie do tej łysej patologi :o

I tak ogólnie Koterba to zasługuje na porządne lanie na Osiedlu Tysiąclecia w Katowicach... Za dużo sobie gnój pozwala. Patologia by się nauczyła by nie fikać do słabszej płci.

Nikt tego pajaca nie lubi a się wypowiadać będzie. Jakieś ma ADHD ten koterba nie dość, że patologia i rynsztok to jeszcze chory na głowę. Chyba kiedyś upadł na tą łysą głowę.

Gość gość
Sysia nie wydziwiaj bo i tak staniemy na ślubnym kobiercu