Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z nim o tym rozmawiac

Polecane posty

Gość gość

hej mam 24 lata i jestem z chłopakiem 5 lat. Mieszkamy razem 3 lata i od od tamtego czasu chciałabym żebyśmy byli rodziną .. również coraz bardziej zaczynam myśleć o dzieciach. Oboje pracujemy i mamy gdzie mieszkać, tylko jakoś nie umiem rozmawiać o tym z chłopakiem.. Jak pytam się go co ze ślubem to odpowiada że niewie a poźniej się obraża i marudzi o to że go do niego zmuszam ( nie jesteśmy nawet zaręczeni) i nie pytam się go notorycznie ,tylko troszkę mi się przykro robi jak widzę że większość moich rówieśniczek już ma założoną rodzinę i są szczęśliwe .. Na początku naszego związku mówił że chciałby mieć swoją rodzinę :/ a teraz jak tej rozmowy unika :( jak o tym z nim porozmawiać żeby nie wyszła z tego awantura :(

Gość gość
Powinien uciekać od ciebie.

Gość gość
jestes tylko na przeczekanie az cos lepszego znajdzie

Gość gość
pogon dziada,znajdz innego.

Gość gość
Wcale nie rozmawiaj,zero seksu,nie jestes dzifka

Gość gość
gość dziś - Po co z nim zamieszkiwałaś? Teraz po 3 latach chciałabyś, żeby się ożenił? A PO CO? Przecież żyjecie już jak małżeństwo, więc O CO CHODZI? Sama sobie zgotowalaś ten los, więc nie miej pretensji do nikogo.

Gość gość
Skoro się nie deklaruje, to tak mu jest dobrze, i nie chce tego zmieniać. Myślisz, ze go namòwisz? Żarty. Prędzej znajdzie sobie następną.

Gość gość
Uwierz mi kobieto na słowo ZERO ŚLUBU! I tak żyjecie jak małżeństwo a papierek w przyszłości wiele komplikuje. On już się wobec Ciebie dziwnie zachowuje więc nie patrz na koleżanki a bądź mądra przed szkodą. Sorki ale weź to pod uwagę. Pzdr

Gość gość
To jest cwaniak i wszystko bierze a w zamian nic nie daje. Pogoń dziada by się określił lub niech spiepsza!