Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wykończył ERo

Polecane posty

Gość gość
Juz nie odbudujecie ero :)

Gość gość4imp
Ogólnie siostro nie potrafiłyśmy się "wtopić" w tutejsze "klimate". Sex Pistols czy co... 😴 Nie odbudujemy ero, dlatego mamy już wyje... ;) Ale klimaty i doświadczenia były niesamowite. :D ;)

Gość gość
hehe amatorzy

Gość Sami nie teges
A sex pistols to ja lubie:) Dwie "niegrzeczne dziewczynki" na koniach z giwerami. I ten nieszczesnik pomiędzy nimi. Która lepiej caluje, ktora lepiej wlada "bronią". Wojna a jednak..przyjaźń zwyciężyła:) A doświadczyć tych uciech i pobudzenia wyobraźni, to każdemu życzę:) Jednak zmienilas. Rozumiem Cie:)😘

Gość gość4imp
Fantazje pozwalają nam na wielu płaszczyznach ćwiczyć duszę. Bo bez prawdziwych emocji wszystko jest puste. Wyobraźnia królową kreatywności. ;) Cieszę się, że razem byłyśmy " na prerii", a nie "dziewczynami z sąsiedztwa". Wirtualni ludzie... bez komentarza. 😴 Trzeba się uśmiechać. :) Pamiętasz co mi napisałaś ostatnio? To była prawda. Pomału pracuję nad swoim nastrojem. ;) 👄

Gość gość4imp
Kusza Myślivski dziś Forum o forum. To coś jak masturbacja pod swoją masturbację. 4444 Publiczna masturbacja. Nieraz na pograniczu sadyzmu względem siebie.

Gość gość4imp
Samookaleczenie emocjonalne. ;)

Gość Sami nie teges
Pamiętam Imp.... Wiesz, nic nas tak nie kształtuje jak życie. A uśmiech jest zarazliwy. Tak jak podniecenie, tak jak smutek, czy też seks- nim każdy się zaraża i żyje:D Bez wyobraźni i kreatywności nie byłoby filmów, czy sadomacho czy też gangbang/ow. Samo siebie tłumaczy.:) Masturbacja pod masturbacje?:) Jak mężczyzna masturbuje się przed "strzalem" na plecy..sama nie raz się ten.. Może i nie na temat, ale też jest masturbacja pod swoją masturbacje:)

Gość gość
Co tu sie wyrabia ragazza? 😴

Gość gość4imp
Hmm, strzał na pośladki,a palce w cip=ce . Taką masturbację to lubię. ;) Chciałabym napisać, że nie wzbudzałyście we mnie prawdziwych emocji- ale to nieprawda. ;) Chlałam tutaj hektolitrami ero-destrukcję. Taka "ćma barowa". ;)

Gość gość4imp
Niestety lub "stety". ;) Choć i tak uważam , że przekleństwo kobiecości to mężczyźni: właściwi, bo są właściwi, a niewłaściwi, niewłaściwi, bo są niewłaściwy, a właściwi. ;)

Gość gość
Było tu kilka fajnych osób, które nawet jak były krótko , to widać było , że piszą z zębem , nie pitu pitu i wzajemne kadzenie. Dla tych dosłownie kilku osób, które tak się wyróżniały , warto było tu zajrzeć i poświęcić chwilę. Oryginalni ludzie , których tu jakoś zawiało , zalogowani i ci bez nicka. Czytałam kilka historii z ciekawością dla akcji , fantazji , wyobraźni , słownictwa , ciekawych losów i opisów. Niestety , stali , ogólnie znani bywalcy , wypłoszyli ich chamskością swoich wtrętów . Zaglądam tu czasami , tak trochę jak jestem znudzona i mam chwilę. W nadziei , że to forum do końca nie schamieje , że zajrzą tu nowi i tych kilka ciekawych osób z przeszłości i że pociągną w dobrym kierunku. Tzn. fajnych i zajmujących dyskusji , soft opowiadań erotycznych , wspomnień ładnie napisanych , życiowych problemów seksualnych , w kierunku budowania społecznośc***iszących otwarcie i bez pruderii. Pewnie jestem tylko zbłąkaną marzycielką , ale kto wie ?

Gość gość
Nieee, przeklenstwo baby to sugerowanie sie tak jak jej c****a dyktuje. Po 40stce to sie zmienia libido opada, uroda sie sypie i ta jedyna karta c***a wypada z gry. Po prostu mlodsze was wypieraja.

oczywiscie ze pomaranczowi goscie !!!!:D na nicku spokojni ..a na na gosciu wyrzucaja swoje agresje niezadowolenie z zycia!!! !!!:((( :D:D:D

Gość gośćAndro
Kobieta pięknie je przy mężczyźnie, odpowiednim oczywiście. Za to mężczyzna dla kobiety jest w stanie wznieść się wyżej, niż wydawało mu się możliwe :)

Gość gość
Andro , dla jakiej kobiety jesteś w stanie wznieść się wyżej niż sobie wyobrażasz i dla jakiej jesteś odpowiedni , żeby przy tobie piękniała ? Jak odpowiesz ? Znasz odpowiedź ? Szukasz odpowiedzi?

ale jak sa z tym szczesliwi i daje im to szczescie w zyciu prywatnym to niech sobie pisza nawet i z nieba:))))

Gość gość
sama c******a jest slaba karta, ale duzo kobiet blednie mysli ze to jest mocny atut. W dobie gdzie alternatywa seksu jest na wyciagniecie dloni juz za pare groszy, bo konkurencja ogromna to baba juz wtedy nie ma broni na faceta. To dlatego prostytutki sa znienawidzone przez te ktore nie swiadcza uslug seks. oficjalnie za hajs.

Gość 44444
Nie wierzę w monogamię seksualną. :( Kuszo, bez facetów i ich wad, świat byłby po prostu biologicznie nudny. ;)

Gość gość
Nie wierzysz w monogamię seksualną? Nie mierz każdego swoją miarą. Ile godzin tu siedzisz? Od 8 rano czasu polskiego.

Gość 44444
Podobno każda kobieta jest prostytutką. Jedna oddaje się za pieniądze, druga za emocje, trzecia za bezpieczeństwo, a czwarta za wszystko o kolei. :P Faceci mówią na to "moja stara". :P Tylko jak ich nazwać? ;) Podejście do związku zależy chyba od człowieka i doświadczeń. ;) Prostytutka klasyczna to tylko "samotny akt" i większość woli "moją starą". 4444 Tak, nie wierzę w wierność absolutną. :P

Gość gośćAndro
gość dziś X Istnieje taka kobieta. Więcej nie musisz wiedzieć :)

Gość gość
Czemu nie siedzisz kuszo ze swoim facetem tylko tutaj?

Gość gośćAndro
Imp, ja wolę "moja suka" :)

Gość gość
Chyba nie bliskość i chemia z tobą Kuszo ! Jesteś tak aseksualna , że aż żal ! Ciebie i ewentualnie twojego partnera.

Gość gość
Andro - czy tylko w twojej wyobraźni ? Pewnie tak.

Gość gość
Bez przesady nie kazdy zdradza

Gość gośćAndro
Nie, nie tylko w wyobraźni.

Gość gość
Kuszo chyba nam nie powiesz, ze ci,p,ka to jedyne co baba ma do zaoferowania i mamy nadzieje ze po tym zdaniu buldog z piana na pysku sie w tobie nie obudzi. Do tej pory jak ci.p.k.a nie zawojowalas swiata tak juz nic nie zwojujesz, bo nie jestes pierwszej mlodosci juz.

Gość 44444
Wierność absolutna to unikat. Zdrada to nie tyko fizyczność. "Prostytucja" za orgazm to najbardziej szlachetne Kuszo. :D Moja suka, niby wulgaryzm, a jednak lepsze niż "moja stara". Seksualne. ;) A gość i tak nie zrozumie. Do niektórych dociera tylko "tak", "nie". A ja lubię wielowarstwowość- w życiu, w związku i w łóżku. ;)