Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wykończył ERo

Polecane posty

Gość gość
11.29 Ja rozumiem to . Nie rozumiem dlaczego? Trzeba być strasznie małym człowiekiem żeby czerpać radość z obrazy kogoś.

Gość gość
W tym dziale jest tylko jeden erotyczny temat. Reszta to smutne pierdy.

Gość gość
Z goscia mozesz pisac, ze uprawiasz seks ze zwierzetami, ojcem, matka, jesz goowna i nikt ci nic nie powie. A ze stalego nicka mozesz cytowac mickiewicza, byc wzorem moralnosci, a i tak bedziesz gnojony(a) za to ze masz stalego nicka. Dotarlo ?

Gość gość
Oczywiscie nie kazdy bedzie hejtowal z goscia, ale wiekszosc sie skusi i jest syf.

Gość gość
dotarlo a teraz spiertalaj

Gość gość
Ja pierdziele skoro każde zalogowane musiało się przywitać po 200 razy pod każdym tematem z innym zalogowanym a później między sobą wymieniać pogardliwe poglądy na temat poruszony przez "żałosnego" nie zalogowanego któremu "zabrakło odwagi" i tylko hejtuje ich, bo trudno było nie odnieść się do głupawych wpisów pseudo sarkazm itd. Cyniczna banda której zabrakło publiczności do obrażania.

Gość gość
11.47 Tacy ludzie sa małostkowi. Jak podchodzisz do grupy znajomych (bo masz?) to witasz się z jednym a reszte olewasz? Czy podajesz ręke kazdemu?

Gość gość
Jeszcze dodam do listy grzechów pisanie nie na temat lecz na swój temat ogólnie peany pochwalne. Do zrzygania się narzucanie siebie i swoich pupili byle "hejt" był.

Gość gość
11.52 Uważasz że niebiescy robią to by być hejtowanym? Niesamowity tok myślenia:D

Gość gość
na forum takie "witanie" to się nazywa spamowanie w temacie, nie mieszaj realnego życia z internetowym forum.

Gość gość
Najlepiej Naj lata za Najem :classic_cool:

Gość gość
11:54 jest tam znak " " jak nie wiesz co to znaczy nie moja wina :D

Gość gość
11.54 Skoro mam nie mieszać reala z wirtualem to po co co chwila sami wypominacie innym co robią lub nie robią w realu:D Hipokryci :D

Gość gość
Pisanie o tym kto co robi w realu a spamowanie swoim witaniem się bo tak się robi w realu mhehehehe kretynizm

Gość gość
Dobra koniec gadania z du+pa bo zaraz osra. Nara ;) 🖐️

Gość gość
pffff prawda boli :D

Gość gość
To tak jakby zdjac w real life kodeks karny. Czaicie to ? nawet we wlasnych domach nie bylibyscie bezpieczni i mielibysmy na ulicach rzeki krwi. Zadna religia, zadne argumenty nie zatrzymalyby mordow. Jakas garstka ludzi pewnie nie skorzystalaby z prawa piesci i totalnej bezkarnosci kierujac sie empatia i wrazliwoscia, ale wiekszosc nie mialaby hamulca. Dlatego wymyslono kodeks karny i tym samym zalozono zwierzoludziowi kaganiec. W zasadzie wystarczyloby wylaczyc prad, albo wode i gatunek jest zagrozony. Dobrze, ze zwierzeta nie umia mowic, bo one zabijaja aby przezyc, a czlowiek...no wlasnie. Hehe ja sie z ludzmi nie identyfikuje i najgorszym ublizeniem dla mnie jest bycie czescia tlumu. A teraz bede mial hejty nie z powodu tego co napisalem, ale z powodu nicka. Agnieszka :) -opalamy sie i lapiemy vit. D ze slonca. Leb w gorze i trzymaj szelmy spojrzenie. Pzdr. ;) Widmo.

Gość gość
za nicka?najwiekszy szkodnik ero zabral glos.jestes obrzydliwie falszywym i destrukcyjnym czlowiekiem.zycie cie rozliczy,karma wroci.spamerze i hejterze z klamnady

Gość gość
Z solarium da się czerpać wit.D?

Gość gość
Jak chcesz to w realu mozesz mnie rozliczyc, ale warunek jedziemy w obie strony. Oka ? hehe Nie, solara nie wytworzy syntezy. Widmo.

Gość gość
-Wilk - Widmo -Opwoadanie o rżnięciu Ineski Kobiety z Wachlarzem Złamałam Wiele Serc, gdzie Naj ma non stop hejt -Oskarżenia, podjudzanie -Szantaż i podszywy montowane przez Widmo -Spam gęgę -PISANIE I ŻALE Z GOŚCIA

Gość gość
Oprócz ciotek to reszta ma wyyyebane na hejty.

Gość gość4imp
Widmo. ;) 🖐️ Piękna pogoda na opalanie. ;) Ale teraz wędzę się w pracy. :( Przykład zaje=bisty z tym solarium jacy mundrzy są "goście". Napisałam raz, że byłam na solarium- co z tego, że były to tylko trzy razy w 2016 r. ;) Jestem skwarką. ;) Wszystko wiedzą. 😴 W dodatku wiedzą, że Naj ma przeze mnie hejty i nie może przez to spać po nocach, Och. :( Ale za co te hejty on ma w sumie? ;)

Gość gość
Nigdy nie widziałam żeby przeżywał ten hejt.

Gość gość
opalasz się w solarium jaka praca? :-D Zart?

Gość gość
Nie przeżywa ale jest kojarzony z brudnym wc.

Gość gość
Trzy razy w 2016? Rok się jeszcze nie skończył :classic_cool:((:-D))

Gość gość
Skoro on nie przeżywa to czemu wy przeżywacie ? :D

Gość gość
ja prdl mozecie juz dac spokoj temu najowi, wilkowi czy widmo. jakos ich nie widac od jakiegos czasu a wy ciagle tylko o nich .