Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wykończył ERo

Polecane posty

Gość gość
Przeżywa i wszystko rozumiei wychodzi co dzień daleko nad wodę, po długim koralowym pomoście w kaloszach i cerowanych skarpetkachpatrzeć, wyczekiwać, czy nie jadą, nie płyną, nie lecą nieznajomiwędrujący goście. 😴

Gość gość4imp
gość dziś Nie przeżywa ale jest kojarzony z brudnym wc. 4444 A skąd wiesz, że nie chciałby w brudnym kiblu, bez myślenia o niczym? Tylko po prostu się rżnąć? :P 4444 Rok się jeszcze nie skończył, ale ponieważ mamy już prawie lato wystarczy mi plaża. Mam ciemną karnację, damy radę. :P

Gość gość
Kogo to Agnieszka obchodzi? Kogo obchodzą twoje śmierdzące majtki? Kogo obchodzi twój rozwód i twoje 24 godzinne siedzenie i błyszczenie?

Gość gość4imp
gość dziś Kogo to Agnieszka obchodzi? Kogo obchodzą twoje śmierdzące majtki? Kogo obchodzi twój rozwód i twoje 24 godzinne siedzenie i błyszczenie? 4444 Chyba Ciebie. :(

Gość gość
Solara jedyne przyczyni sie do jakby przytrzymania w organizmie vit. D w sensie lepsze magazynowanie bedzie, ale zrodlo musi byc ze slonca od kwietnia do wrzesnia miedzy dziesiata a szesnasta poprzez ekspozycje duzych czesci ciala i w sumie ze 20 minut wystarczy dziennie. Tluste ryby Agnieszko tez sa zrodlem "D". W ostatecznosc***iguly na recepte. Chcialbym z Toba upalic sie dobrej jakosci czystym zielskiem i obudzic w Tobie nie tylko filozofke. Bardzo lubie z humanistkami wprawiac sie w rozne stany swiadomosci i sa to fascynujace spacery. Mam nadzieje, ze dbasz profilaktycznie nie tylko o tylek i nogi. ;) hehe trzeba dbac o atuty jak najbardziej. Na razie, bo do ludzi wychodze. :) Widmo

Gość gość
I przyszedł do niego dobry szklarzi wstawił mu kolorowe szybki w oczyi już odważnie spoglądał na podwórkoOn za niom. 😴

Gość gość
A GDZIE JEST DAMIAN PETROV?

Gość gość
Pisze pod innym nickiem, że jest prawiczkiem💤

Gość gość
Ale On zaglądał zanią promieniem światła do białej skrzyneczkii nie zabłądził On jest z nami nadal ona myśli oświetlona w skrzyneczce"ale ja jestem dzi/wka" powiedz Onczy Mię za to kochasz czy nienawidziszi zachlipała sromem. 😴

Gość gość
nie to łysa pała i upasiony wieprz :(.

Gość gość4imp
Smof i In. :D 4444 Widmo, staram się, staram, ale jak skaczę na tej skakance...;) Jeszcze nie wpadłam piętro niżej, więc chyba jest dobrze. Albo ja za mało skaczę. :D Wprowadzanie się w fajne stany może przynieść wiele korzyści dla nowych stanów podświadomości. ;) Trzymaj się. ;) 🖐️ 4444 W temacie kto kogo wykończy...upał. :( Byle do 16.

Gość gość
chyba kupie krem do golenia

Gość gość4imp
A ja do depilacji. 😴

Gość gość
Ona nie poddaje się wyciąga ciepłą elektryczną dłoń ze skrzyneczkiczuje że On już się klei pod napletkiemwięc uchyla bardziej szparki i robi dzióbek z ust pod wieczkiem😴 ci obok uniesieni widokiem opuszczają gaciei jadą pod prąd.

Gość gość
Kiedy mijałem jom to wtedy poczułem srom

Gość gość
byle do 16? pózniej sesja w solarium i kolejna zmiana na ero od 17-23 :classic_cool:

Gość gość
Ach te solarne dupcie wiercił bym w każdej jak kakaowy baron

Gość gość
Baron wie co znaczy płakać ziarnami kakaowca i rozpalił już jej ognisko do kaszankichce iść do jej światła spod wieka i ma racjębo nadzieja zawsze jest bliskoza 20 minut. 😴

Gość kakaowy baron
nawet śmiechłem dobre

Gość kakaowy baron
tak szukam po omacku kakaowej norki ale tak robie tylko we ftorki

Gość gość4imp
Idę do domu pod znakiem analnego skrzywienia. :O Zmiana od 17 do 23 nieaktualna, bo nabrałam ochoty, a święty Mikołaj mnie odwiedził. :P 🖐️ Acha, żeby tradycji stało się też zadość idę na solarium. :D Nie ma jak opalanko na naguska. ;):P Równa ci=pka. 😴

Gość gość
Smof debilu ty nie jesteś p*****lniety ty jesteś psychiczny odwal sie od mojej siostry gruba świnio

Gość gość
Olej Muszka tego lamusa Smofa, zaslugujesz na kogos o niebo lepszego ;)

Gość gość
Strzel mu na przynętę fiołkowym bąkiem #

Jak śpiewał Dezerter, "młodzież wykończy się sama" :D I wykończyliście. Teraz starzy muszą wszystko naprawiać. :O Zacznę od tego cḥuja, który z potoku sraki zrobił manię prześladowczą. :O Zj̣ebie powiedz mi że to robi więcej niż jedna osoba, bo jeśli robisz to w pojedynkę, to człowieku pobite gary. :O