Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w Ukraińcu

Polecane posty

Gość gość

Na Majówke byłam w Czarnobylu (Na Ukrainie) poznałam tam sporo osób z Polski jak i zarówno z Ukrainy. Na wycieczce całyczas taki jeden Ukrainiec się na mnie strasznie patrzył. Gdy byliśmy w elektrowni wywaliłam się na śliskiej podłodze i zemdlałam - On mnie podniósł i dał wody. Ostatniego dnia pobytu gdy miałam jechać na dworzec do Kijowa - zaproponował, żebym jeszcze troche została - niestety nie mogłam więc wzielismy swojego Facebooka i nr telefonu. Dzisiaj przyszedl do mnie sms od niego, probowalam go przetlumaczyc i napisal chyba cos w stylu ,,kocham cie czy lubie cie'' niewiem co mu odpisac strasznie mi sie podoba ale boje sie reakcji rodzicow

Gość STALKERKA Z CZARNOBYLU
Co za zbieg okoliczności XD Również byłam na Majówkę w Czarnobylu, może się widziałyśmy? A jak masz na imię?

Gość gość
Aneta Nie sądzę abyś mnie pamiętała, być moze nawet bylysmy w innej grupie, a ile masz lat jezeli moglabym wiedziec (:? Moze jednak bylas ze mna heh

Miło mi, Sandra ... Oyy jestem młoda :) 16 lateq XD

Gość gość
Wpuścili cię :O? Heh, moze jakas Sandra byla nie kojarze XD Ja mam 20 :)

Gość GigiThePolishUkrainian
Ja mieszkam w Odessie, na Ukrainie. A Ja byłam w Czarnobylu z 8 razy chyba ... widzę, że duże zainteresowanie tym miastem. Co do tematu ... Chodzę z Ukraińcem już 10 lat, mamy 2 dzieci - Suzy i Don (dziewczynki) i mówię Ci - jest świetny! Ukraińcy to naprawdę mili, sympatyczni i kochający ludzie. Ps. WYNAJMUJĘ POKOJE NAD MORZEM W ODESSIE NA WAKACJE ... CHCESZ TO PISZ :)

Gość gość
Okej, ale co mu odpisac? A c9 z rodzicami, co im powiedz8ec?

To już tu pani Ci pomoże ... bo bardziej ogarnięta w te sprawy :D Heh XD ja tez chodze z ukraincem ale pozostawie paleczke pani XD

Napisz mu prawdę, radzę porozmawiać z rodz8cami wytlumaczyc ze wolisz obcokrajowcow itp wy,ien8c im jego zalety itd soryy ale pisze.z tabletu na szybkiego :D

Tak, niektóre biora od 18 lat ale mnie wpuscilimkiedys w wieku 12 lat ps ja tez pisze z tabletu :O XD

Dobra ja z tad ide XD

Mówie ci powiedz kazdemu prawde rodzica jemu i tyle powodzenia kochana :)