Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypoczynek w górach, co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) wakacje zbliżają sie wielkimi krokami, a my jeszcze jestesmy w proszku w kwestii planow. Mozecie polecic jakas fajna miejscowosc- w miare spokojną? Interesowaly by nas okolice dolnego śląska :) i super by bylo jakbyscie z wlasnego doswiadczenia mogli poradzic jakis w miare tani i dobrze wyposazony hotel, pensjonacik ;)

Gość gość
wybieracie sie sami czy z dziecmi? to ma spore znaczenie, wiadomo, dzieciaki trzeba czyms zajac :) i macie jakas konkretna kwote przeznaczona na wakacje?

Gość gość
Hm, na dolnym śląsku bardzo milo wspominam wakacje w Świeradowie Zdroju- mozna odpoczac, pozwiedzac, cisza spokoj :) moge nawet dac ci namiary na fajny i calkiem tani osrodek wypoczynkowy :)

Gość gość
Zajrzyj na www.kaja.pl - tą miejscowke obralismy sobie za cel w zeszle lato i bylo super!! mozna odsapnac w ciszy i spokoju. gustownie urzadzone pokoje, pyszne posilki w restauracji, duza oferta zabiegów :) no i wszedzie blisko- polozenie jest idealne :) a ceny- wedlug mnie konkurencyjne, za taki standard warto sie zdecydowac :)

Gość gość
Na naturystykacom i naturyzminfo masz miejsca do nagiego opalania jeśli lubisz.

Gość gość
swieradów zdrój brzmi fajnie, zwlaszcza, ze te okolice polecala mi juz kolezanka :) a ten osrodek kaja to jakis wysoki standard? jak tam z cenami w sezonie wakacyjnym?

Polecam Zakopane, najlepszy dostęp do szlaków w Tatrach, a w kwestii noclegu szczególnie Kasprowy, może hotel stary ale na pewno jary. Bardzo dobrze się tam wypoczywa, zaraz obok kolejka na gubałówkę, ja zabierałem rower i jazda na dół, oprócz tego basen, sauny, latem kąpielisko na zewnątrz. Widok na góry bajka, jedzenie pyszne, spore zaplecze dla dzieciaków. Czego chcieć więcej :p www.kasprowy.pl

Gość gość
Kaja ma bardzo przystepne ceny i fajny standard :) zajrzyj na ich stronę www.kaja.pl i rezerwuj pokoj- bo w sezonie turystycznym ciezko potem zlapac wolne terminy ;)

Jeśli faktycznie chcecie odpocząć to jedźcie do hotelu w Istebnej: http://www.hotelzlotygron.pl/ . Ja tam już byłam w zimie i teraz planuję jechać w sierpniu. Hotel jest bogato wyposażony, ma bardzo ładne pokoje i jest tam dobre jedzenie. No i szereg atrakcji, w końcu to góry :)

Gość Krzysztof_Sług007
Dla mnie góry to Zakopane, tylko i wyłącznie. Najlepiej jesienią, nadal pięknie i słonecznie a ludzi jak na lekarstwo. My z żoną zawsze nocujemy w Hotelu Kasprowym (www.kasprowy.pl) bo mają bardzo dobry standard przy tej cenie, najpiękniejszy widok i jedzenie takie, że nie można się oderwać. Polecamy

Gość gulike
Najlepiej w górach odpoczywa się pod namiotem. Tak blisko natury nigdy nie będziesz jak pod namiotem właśnie. Dla inem jest to najlepsze rozwiązanie.

góry we wrześniu najlepsze, jest jeszcze wtedy ciepło i turystów mniej:)

Gość Tymoteusz1
Zgadzam się. Wiadomo, że jeśli w dodatku wybierze się na nocleg hotel kasprowy w zakopenem, to mogą to być naprawdę świetnie spędzone dni. W http://www.kasprowy.pl/ sprawdźcie sobie, jakie mają tam atrakcje. Według mnie jest to coś, nad czym koniecznie warto się zastanowić.

Gość Roman77
Faktycznie, góry sa piękne zarówno latem, jak i zimą. Warto wyczuć taką porę roku, która najbardziej Wam pasuje na wizytę w tym regionie. na nocleg na pewno warto wybrać nosalowy dwór hotel przy stoku http://www.nosalowy-dwor.eu/hotel-nosalowy-dwor bo jest tam niesamowicie. Na pewno każdy znajdzie u nich coś dla siebie :)

Gość vivienne12
Jeśli cenicie sobie ciszę i spokój, a przy okazji chcecie spędzić czas pośród cudownej natury, to polecam Muszynę. Ostatnio byłam tam na weekend z rodziną, wybraliśmy hotel Klimek. My mogliśmy sie zrelaksować w SPA, a dzieciaki poszaleć na basenie. Jest też dużo fajnych aktrakcji poza hotelem, więc na tygodniowe wakacje też się nada :)

Gość Karol

Ja ostatnio z dzieciakami i z żoną byliśmy w drewnianych pięknych domkach w Wiśle. Spokój, cisza i wieczorny krajobraz na piękny stok bezcenne. Naprawdę warto czasami tak wyjechać. Domkiwisla.pl są w niskiej cenie a mają naprawdę wszystko.