Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumy

Prośba do Pań: podrywanie

Polecane posty

Gość rumy

Gdy już zbierzemy w sobie odpowiednią dozę odwagi, przełamiemy się i spróbujemy do was zagadać, to jeśli wam się nie podobamy możecie nam odmawiać w miły sposób? Wiadomo nie każdy się każdemu podoba i ja to szanuję, ale to nie znaczy że musicie traktować nas jak g****o. Wiem że wiele z was może mieć opory, ale uwierzcie mi jeśli każda z was stosowałaby tę zasadę, to mężczyźni chętniej by do was zagadywali i wiele z was miałoby większe szanse na poznanie wymarzonego mężczyzny, zamiast tkwić w samotności. A tak poza tym to kocham was i uważam że jesteście wspaniałe :*

Gość gość
też je kocham ale baby to chuuje

Gość gość
Ja zawsze odmawiam w miły i żartobliwy sposób, żeby nie wpędzać facetów w kompleksy, bo faceci też bywają wrażliwi.

Gość gość
gość dziś Ojjj jakie to prawdziwe! Jesteś wspaniała i dziękuję Ci za Twoja postawę, obyś w nagrodę spotkała swojego wybranka, albo niech Twój trwa przy Tobie :)

Gość gość
Jak najbardziej jestem za jesli tylko wy mezczyzni rozumiecie kulturalne 'nie dziekuje' a nie traktujecie tego jako 'proboj dalej' bo wtedy az sie prosi by powiedziec 'pal gume'.

Gość gość
gość dziś Spoko chętnie przystanę na Twoje warunki :). Możesz mi tez opisać różnicę, kiedy mówicie "nie" dla kokieterii, a kiedy faktycznie odmawiacie :)? No chyba że nie ma czegoś takiego jak to pierwsze?

Gość gość
ja mowie odrazu aby spier/dalał nie beda mnie jakieś ślimaki na ulicy zatrzepiać

Gość gość
No i trafiles w sedno. Spodziewalam sie tego, oczywiste pytanie. Otoz to zalezy od kobiety. Jedna lubi odmawiac zebys sie troche pogimnastykowal, a dla innej nie jest nie, a tak jest tak. Dla mnie to nie kokieteria tylko manipulacja, granie na emocjach, zabawianie sie kosztem faceta, no i poprostu bycie gnida mowiac delikatnie. Jesli Ci to nie przeszkadza to probuj dalej, jesli nie lubisz takich gier to bierz nie jako ostateczna decyzje i nie bylo pytania.

Gość gość
gość dziś Mądre podejście, dzięki temu nie zbliżę się do kobiety która może próbować mną manipulować, dziękuję Ci, to wiele mi dało do myślenia :)

Gość gość
Ps. Jak poznac? Nie mam pojecia. Nigdy nie stosowalam i mnie to nie interesowalo.

Gość gość
rumy dziś - a mozesz zaproponowac jak niby ? bo jak wam sie milo odmawia, usmiechajac sie, nie oceniajac i nie wypowiadajac sie na wasz temat i calej aistaniales sytuacji to kazdy z was dalej drazy temat (bo wy myslicie ze jak kobieta jest dla was mila to macie szanse choc mowi NIE), jestescie natretni, natrarczywi, co wywoluje poinrytowanie i czesto wychodzi niemilo DZIEKI WAM. nie to znaczy nie, a tak to znaczy tak, a nie na odwrot - 99% z was ma z tym problem, jak sami sobie przeinaczacie slowa kobiet i dopisujecie jakies teorie to miejscie pretensje potem do siebie.

Gość gość
Otorz to, prosty sposob na unikanie manipulacji na dzien dobry. A jak mowi nie a chce tak to jej problem i niech przemysli co mowi. Kokieteria jest wtedy gdy wiesz na 100% ze kobieta jest na tak tylko Cie uwodzi, zacheca, podkreca, rozgrzewa, itd. To tez swego rodzaju manipulacja, ale mila i ekscytujaca, bo wiesz na bank, ze bedzie pieknie, cokolwiek by to bylo.

Gość gość
Okej od dziś zaczynam traktować wasze słowa w 100% dosłownie. Tylko nie rozumiem jednego. Czasem jednak łamie się wasz opór przed słodkim draniem, więc jednak nie zawsze nie znaczy nie :P. Ale ja taki nie jestem, więc nie będę już rozważał tego przypadku.

Gość gość
Byc moze, nie wiem, nie kreca mnie slodkie dranie wiec nie musialam zmieniac zdania. Ale widzisz, nie lubie mowic s/dalaj wiec bywalo, ze musialam powiedziec 'tak, spotkam sie z toba' dla swietego spokoju i potem nie przyjsc, nie odbierac tel., albo jak nie bylo wyjscia to przyjsc i zlupic na kase tak zeby zmienil zdanie i myslal ze jestem suka. Odczep gwarantowany.

Gość gość
Po co podrywać? To poniżające. Jak dziewczyna zainteresowana, to powinna wysłać czytelny sygnał i wtedy można ewentualnie pogadać. A jak nie, to do widzenia.

Gość gość
A ja po tym wszystkim czuję że zmieni się moje nastawianie do was na bardziej pozytywne. Bo do tej pory byłem zgorzkniały i sfrustrowany, a przecież mogę się pogodzić z tym, że nie muszę się każdej podobać, a potem jak trafię na taką której się podobam to ona będzie dla mnie milutka :)

Gość gość
21.11 - to nie takie proste, ilez to razy sygnal jest a reakcji nie ma. Tez sie odechciewa wysylac jak faceci nie kumaci.

Gość gość
No to oczywiste, tak samo jak nie kazda kobieta podoba sie Tobie. Chyba bysmy w czubkach wyladowali gdyby kazdy kazdemu sie podobal. Tak naprawde dobrze jest jak niewiele osob nam sie podoba, latwiej wybierac. Ta ktorej naprawde sie spodobasz sprawi ze dostaniesz skrzydel. Red bull poprostu.

Gość gość
Zacznijmy od tego ,że to kobiet jest więcej i to one powinny się o nas starać...

Gość gość
Obym miał szczęście natrafić na tą której się podobam

Gość gość
21.35 - hehe, powodzenia.

Gość gość
Języka w gębie nie masz ? Nie potrafisz jej odpyskować? Dużo idiotek chodzi po polskiej ziemii ale trzeba je tępić a nie przed nimi uciekać. Jak ci dam chamskiego kosza zacznij ją sabotować w końcu się nauczy dobrych manier. Ja zawsze tak robię, jeśli ja jestem miły a ktoś potraktuje mnie jak śmiecia ma u mnie przesrane, niezależnie czy to kobieta czy facet.

Gość gość
da*

Gość gość
Jak bedziesz saba to wlasciwa osoba to dostrzeze i doceni. Daj na luz i zajmij sie swoimi pasjami a ktos sie znajdzie.

Gość gość
Nigdy chamsko nie odtracilam mezczyzny. Zawsze staralam sie to jakos normalnie zrobic,a jesli to tylko powazniejszy flirt,to po prostu zartobliwie i traktowac jako kolege. W sensie posmiac,pogadac itp zeby nie poczul sie zle

Gość gość
Dzisiejsze kobiety są chamskie, wulgarne i agresywne dlatego ja wolę płacić za miłość.

Gość gość
Za sex płacisz nie za miłośc.