Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sąsiadka mi pojechała

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, mam półtora rocznego synka, między dziećmi będzie równo dwa lata różnicy, obie ciaze planowane. Ostatnio byli u nas znajomi na grillu, mieszkamy w segmencie i powiedziałam im o ciąży(to dopiero 10 tydzień) jedna koleżanka zareagowala dosyć głośno a sąsiadka obok była w ogródku i wydaje mi się ze słyszała. Dzisiaj spotkałam ja jak wracałam z pracy i ona nie z tego ni z owego zaczęla gadka o różnicach wieku między dziećmi i mówi do mnie ze to masakra mieć dzieci z mala różnica wieku, że jakbym była Teraz w ciąży to masakra i bym sobie nie poradziła, że dziwi się kobietom które dopiero co wróciły do pracy a już zaciazaja itp itd. Nic jej nie powiedziałam o swojej ciąży bo przed 12 tyg nie będę gadać o tym takim ludziom jak sasiedzi, ale zrobiło mi się przykro. Wredna baba, co ludzie maja z tego ze celowo innym zrobią przykrość?

Gość gość
Typowa wredna stara raszpla :D

Gość gość
Dwa lata to świetna różnica. Ja polecam.

Gość gość
Ja właśnie założyłam temat że znajomym nie podoba się imię które wybrałam.Szczerze nie wiem o co tym wszystkim ludziom chodzi ,twoja sąsiadka chyba nie ma własnych problemów tak jak moi znajomi:P

Gość gość
Spytaj się czy ma równo pod tym beretem .

Nie przejmuj się nią, nie jej sprawa ile i w jakim wieku będziesz miała dzieci. Dobry sąsiad, to rzadko widywany sąsiad.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Po cholere wam te dzieci, żeby kolejne 500 z urzędu dostać?