Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku zauważyliście że się starzejecie i brzydniecie ?

Polecane posty

Gość gość

ja niedawno majac ok 23-25 lat, zauwazylam ze juz wygladam inaczej niz jako 18 latka... gdy zdawałam mature niektorzy uwazali mnie za 15-16 latke, teraz nikt sie nie myli, wygladam na swoj wiek :O inne spojrzenie, pierwsze drobne zmarszczki, kilka siwych włosków

Gość gość
Ja w wieku 25 lat wyglądam lepiej niż miałem 18-19. Nie wyglądam staro, przeciwnie. Na 20 lat.

Gość gość
Ja sie zawsze starzeje jak się coś złego w moim życiu dzieje. Zauważyłam pierwsze siwe włosy jak nie miałam pracy, osiwiałam po tym jak byłam przy śmierci bliskiej osoby, pojawiły się zmarszczki, potem kolejny skok w kierunku "starości wyglądowej" jak rozeszłam sie z partnerem.... każde takie wydarzenie odciska piętno.

Gość gość
u mnie tak samo, strasznie zestarzałam się po 20stce, straciłam ojca, matka po udarze, rehabilitacja itp, nie zdałam matury, dopiero 2 lata pozniej, nie poszłam na studia, zerwane niemal wszystkie kontakty towarzyskie, zycia prywatnego nie mialam, praca na zlecenie w magazynie jako pakowaczka, jadłam byle co, zero sportu majac 22 lata wygladalam na 30, tez pierwsze siwe wlosy, zaniedbałam zęby, zapadnięte oczy ze zmarszczkami, chodziłam zgarbiona jak ''goryl'' do tego problemy hormonalne od stresu

Gość gość
najważniejsze żebyście dupska miały zdrowe baby

Gość gość
ja na trzecim roku studiów :(

Gość gość
ja w wieku 21lat od kiedy pojawił się zarost cera wyglada tragicznie i zmarszczki mis ie jeszcze pojawiły :/ wygladam dużo gorzej niż wcześniej

Gość gość
Jeszcze nie zauważyłam, bo dbam o siebie bardziej niż wtedy gdy byłam nastolatką, no i nie mam już włosów jak gajowy z Harrego Pottera.

Gość gość
Ja po 50-siątce

Gość gość
Nie przesadzajcie, kilka zmarszczek czy wory pod oczami to nie jest brzydniecie :) To normalna sprawa. Podobno najgorzej jest w okolicy menopauzy, a do tego większości tu piszących dziewczyn jest daleko.

Gość gość
Ja w wieku 28 lat. Wtedy zdiagnozowano mojego synka. Świadomość że jest niepełnosprawny i do końca życia będzie wymagał opieki zwaliła mnie z nóg. Schudłam, twarz stała się dziwnie zapadnięta i poszarzała a pod oczami pojawiły się zmarszczki. Włosy stały się strasznie rzadkie. Jestem wykonczona psychicznie a to odbija się na wyglądzie. Dopiero po trzech latach od zapadnięcia "wyroku" powoli staję na nogi i staram się naprawić szkody które wywołał stres.

Gość gość
Ja po 30stce, moze sie nie zestarzała ale nabrałam powaznego wyglądu, straciłam mlodzienczy, po prostu stałam się BABĄ a przestałam byc dziewuszką ... Chirurgia plastyczna tu nie pomoze, bo jak ?

Gość gość
21 zbrzydłem strasznie

Gość gość
niedawno ,czyli w 36 wiosence,ale ja jestem z tych co biorą to na luz:)

Gość gość
Ja mam 24 lata i wyglądam młodo. Zawsze gdy nowo poznanym osobom mówię ile mam lat są zdziwione bo obstawiają 16-20. Nie mam baby face, jako nastolatka zawsze wyglądałam na swój wiek. Myślę że to po prostu dobra pielęgnacja: zaczęłam używać kremów do twarzy i pod oczy jako nastolatka. Wyznaję zasadę że trzeba zapobiegać a nie leczyć, nie doprowadzić do powstawania zmarszczek żeby nie obudzić się z ręką w nocniku.

Gość gość
Ja w wieku 33 lat, po rozwodzie I po stracie pracy. wcześniej byłam ładną dziewczyną

Gość gość
A ja wam powiem ze z wiekiem wyglądam lepiej,może jestem w grupie tych nie licznych ale tak jest. Wszyscy moi znajomi tak stwierdzili ze w wieku 30 lat wyglądam lepiej niż kiedy miałam 20. Z wiekiem nabiera się klasy a i pieniądze tez są tutaj ważne, Mając 20 lat nie było mnie stać na fajne ubrania. No i też nie przezyłam jakichś traum które mogły by się odbić na urodzie:) dziewczyny nie martwcie się, kazda z was może znaleźć swój styl i dobre samopoczucie. Chciałabym was tym zarazić:)

Gość gość
Mi też się wydaje że wyglądam atrakcyjniej mając teraz 30 lat. Choć jak miałam 24 to już zauważyłam że siwieje :-( na szczęście można to ukryć :-)

Gość gość
Mi też się wydaje że wyglądam atrakcyjniej mając teraz 30 lat. Choć jak miałam 24 to już zauważyłam że siwieje :-( na szczęście można to ukryć :-)

Gość gość
Ja póki co w wieku 25 lat mam kurze łapki, nie boję sie zmarszczek, ale odczuwam przerażenie, gdy myślę, że mogę osiwiec.

Gość gość
31 lat i już wory pod oczami, policzki chomiki. masakra zero jędrność :-(

Gość gość
a ja 39 l i żadnych zmarszczek ani kurzy łapek piękna gladziutka takie geny :) aha niczym się nie przejmuje, wszystko mam w dopie, niech się dzieje co chce :)