Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 3 tygodnie od wzięcia szczeniaka ze schroniska mogę do oddać

Polecane posty

Gość gość

Nie radzę sonie z nim, piszczy jak wychodzę do pracy, sika na dywan, itd.. Czy będą go pytali czemu go oddaje?

Gość jojonka
Tak będą. Wstydź się. Co Ty nie wiesz, że szczeniak jest jak niemowlę? No proszę Cię! Albo przetrwaj ( chociaż nie wiem czy to dobrze dla psa, żeby był z kimś tak niemądrym) albo weź ( trzeba było) statycznego, dorosłego psa w wiadomym charakterem. Brak słów. Nie bój się i oddaj. Nic złego Ci nie powiedzą.

Gość gość
Oddaj ale nie bierz juz zdanego. Z toba każdy będzie miał zle. I nigdy nie bedzie wiadomo czy czasem czegoś nie tak nie zrobił i czy nie zaliczy schroniska. A temu pieskowi daj szanse na mądrych odpowiedzialnych właścicieli.

Gość gość
W przeciwieństwie do innych nie będę cię obrażać. Oddaj go z powrotem, skoro sobie z nim nie poradzisz. Każdy szczeniak jest upierdliwy i trudny, taki z rodowodem FCI z renomowanej hodowli też lepszy nie będzie, więc nie porywaj się na to co jest zbyt uciążliwe i nie ogarniesz. To była nieprzemyślana decyzja, wybij sobie z głowy kolejne takie pomysły, nie każdy nadaje się na właściciela psa czy kota, po co krzywdzić kolejne

Gość gość
nabawiła się Księżniczka słodkim szczeniaczkiem przez 3 tygodnie i już się Królewna znudziła, więc czas się pozbyć zabawki i znaleźć nową pojepani ludzie

Gość gość
Każdy szczeniak tak sie zachowuje,to normalne.

Gość gość
"Nie będę obrażać" - jeszcze daj jej nagrodę.

Gość gość
A ja wlasnie bede obrazac bo jestes zwykla pizda i wredna, rozkapryszona szmata,ktora ma echo zamiast mozgu. Co ty idiotko k***a nie wiesz, ze szczeniaki tak maja? Na chuj wzielas malego psa, dalas mu dom a teraz kopa w d**e. No niewyobrazalnie mnie w******ja takie wredne k***wskie ksiezniczki, ktore sie czym pobawia chwile a potem won! Mam nadzieje, ze ktos tak samo ciebie potraktuje szmato j****a.

Gość gość
szkoda psa :( a ty szmato obyś owsików dostała

Gość gość
Gdybyś się przygotowała tj poczytała jakąś lektóre na temat opieki nad szczeniakami to byś nie była zaskocczona faktem że szczecniak piszczy i sika.