Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Specjalny temat dla peowskich trolli

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ na życiu uczuciowym pojawiło się kilka tematów, w których płatni trolle i hejterzy wylewają swoje frustracje za krzywdy ubeckich dziadków i esbeckich ojców, tu specjalny temat dla Was. Można tu śmiało narzekać na: - świadczenie 500+ - Plan Morawieckiego - podatek bankowy - obniżenie pensji prezesów spółek - stanowcze NIE dla przyjęcia imigrantów oraz każdy inny temat, który Wam przyjdzie do głowy, drogie lemingi :)

Gość gość
Ich dziadkowie oprócz sbekow to jeszcze folksdojcze i kapo, zdrajcy co brzydzili się polskoscia i sprzedawali za judaszowe srebrniki własnych rodaków nazistom

Gość gość
Można narzekać na specjalne traktowanie wandali którzy są akurat dziećmi pisowskich radnych?

Gość gość
Nazistom? a nie przypadkiem Niemcom?

Gość gość
8:39 mój błąd. Przecież ty wiesz lepiej z opowieści dziadzi :)

Gość gość
A co ta dziewczyna powalona przez policjantów robiła? Nie wygląda na taką, która robiłaby cokolwiek oprócz ew. okrzyków. Biła kogoś? Rzucała kostką brukową? To, że PO grzeje temat, że to córka radnej PiS mnie akurat nie rusza. Policja jest od walki z groźniejszymi ludźmi niż nastoletnie dziewczyny.

Gość gość
Policja zatrzymała najbardziej agresywnych i tyle. Myślę zw Ci dwaj policjanci mają w dupiw politykę tylko robili swoje. I nagle smarkula mówi "mam nadzieję ze ministerstwa Błaszczak zadziała". No k****, co to za panstwze można mieć ministra N zawołanie.

Gość gość
do autorki: a jak ten twój temat wiąże się z życiem uczuciowym?

Gość gość
8:39 hmmm rozwaliles pisowcom topik jednym wpisem ;)

Gość gość
Ten temat ma na celu skanalizowanie hejtu na Polskę i nią rządzących. Sądząc po kilku tematach założonych przez płatnych trolli PO i Nowoczesnej jest taka potrzeba rynku. Dlatego jest ten temat, by mogli skanalizować dyskusję i ustalić w końcu, czy bardziej przeszkadza im program 500+ czy jednak coś innego :)

Gość gość
Na filmie widać jak owa dziewczyna wyrywa tarcze policjantowi i go kopie. Aaaaaaa no tak zapomniałem. Kamerzysta jest z po, a tarcza to pewnie rosyjski lub brukselski agent. A Macierewicz powoła komisję która stwierdzi że tarcza sama się wyrwala i kopnięcie zadawane były przez jakieś inne nogi. Oczywista oczywistość.

Gość gość
Tak, masz rację, przepraszam. Było zdecydowanie lepiej, gdy to policjant ubrany po cywilnemu kopał w głowę demonstranta podczas rozruchów w Dniu Niepodległości 11 listopada 2011 r. POszukaj sobie artykułu wpisując w wyszukiwarkę frazę: Policja: Nasz funkcjonariusz kopał po głowie

Gość gość
Wtedy przynajmniej nikt mię mówił że mama rozmawiała z ministrem i mam nadzieję ze tym się zajmie. Poza tym wtedy można było zgłosić sprawę do prokuratury czy złożyć pozew w sądzie. A teraz. PiS powie że sąd zły, prokurator zły, a najlepszy wyrok wyda Jarosław.

Gość gość
Tia, niewinną biedaczkę zawinęli gdy spokojnie czekała na tramwaj. Idioci bronią idiotki. To są ludzie, którzy we Wiadomościach nie dostrzegają propagandy, i łykają od Kurskiego aż miło. Szkoda prądu na rozmowę z debilami.