Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostrzegacie u facetów takie coś w łóżku że jak się rozpędzą to jak króliczki?

Polecane posty

Gość gość

Miałyście takie obserwację, że faceci mają taki mechanizm jak już czują że idzie coraz dalej, jakby musieli jak najwiecej do siebie i jadą na maxa.. :-( widocznie dostają bzika na ciele dziewczyny jak się ułoże.. czasami nawet myśle czy on w ogóle mnie widzi i nawet kocha naprawdę..?

Gość gość
no nie wiem..

Gość gość nie z tego swiata
Jesli jego tempo jest dla Ciebie za szybkie, to dlaczego mu o tym nie powiesz ?

Gość gość
Facet tak juz jest skonstruowany ze jak sie rozpedzi to juz leci.. Moj maz taki jest a potem ma do mnie pretensje ze nie doszlam.

Gość gość
nie wiem właśnie jak to jest, przecież on wie jak dochodzę, a mimo tego jak przekroczy jakiś moment - to idzie jak burza.. jakby to było silniejsze od niego, boi się że mu uciekne czy co :-) może oni to mają w psychice, że dzieczyna jest jakby już tylko ich i mogą sobie tak robić (moze to jakiś ich odruch, jak to że chcą spać zaraz po.. :-( co jeszcze bardziej wkurza). Najgorsze że w TYM właśnie miejscu nie wyczuwają już tego mojego falowania i cała magia idzie w kanał :-( nie mówie o przedwczesnym wystrzale, tylko ze oni coś mają w sobie że tego nie ogarniają..

Gość gość
jakie znowu kobiece falowanie, co ci tam faluje, eurofirany? :D

Gość Alisssa
Kobiecy orgazm. Mialam roznych partnerow. Kazdy sie rozpedza jak ma sie spuscic. Tak jest c.h...oo.j zbudowany ze im blizej tym mocniej i szybciej potrzebuje. Zpbacz filmiki jak sie masturbuja. Choc przyznaje ze jeden sie rozpedzi bardzo szybko a inny po prostu szybko. To zalezy od faceta. Jakich doznan potrzebuje. Moze Twoj za szybko z czestego walenia?

Gość gość
to chyba oni mają inaczej niż my, bo jak potrzebuje im dalej tym bardziej z wyczuciem i delikatniej.. ale chyba moze jest tak że większość dziewczyn im na to nie zwraca uwagi (zwłaszcza na finale) i myślą że tak jest dobrze..

Gość gość
Przy takim partnerze, to ja jednak wolę wibrator :-)

Gość gość
tak, ale wśrodku wibrtor nie jest taki przyjemny w dotyku mimo wszystko i ciężko powiedzieć że ma się uczucia to urządzenia :-) może jest tak że faceci jak się tak nie rozpędzą to im opadnie i w ogóle nie dojdą i tak ciągną to. Może oni nie mają jak my, że jak jesteśmy już pobudzone to możemy to czuć przez dłużej.. a nie jak króliczek :-)