Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na Adrian Flak Grupa CBOP

Polecane posty

Gość gość

Człowiek ten posiada kilka niby darmowych katalogów takich jak Katalog Firm 2014,Katalog Biznesu itp Pan Adrian Flak Rzosyła zaproszenia do dokonania wpisu w katalogach,sprytnie ukruwając opłaty za wpisy do bezwartościowych katalogów. Bywa że wręcz informuje że wpis jest bezpłatny. Więcej informacji oczywiscie w internecie np :walczak.it/pl/katalog-firm2013-pl-czyli-jak-wyludza-sie-pieniadze-od-firm/

Gość nitka1987

Naciągnięci na wpis do „katalogu” Flaka przedsiębiorcy uważają, że cały ów „biznes” ma jeden cel: wprowadzić w błąd i złupić jak najwięcej osób. – Jego pseudokatalogi nie zawierają informacji handlowej, mówiącej wyraźnie, że serwis jest płatny. Umieszczenia takiej informacji wymaga ustawa o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Poza tym oświadczenie woli przedsiębiorcy o zawarciu umowy jest uzyskiwane podstępem, co stanowi złamanie kodeksu cywilnego 

Więcej na https://dziennikpolski24.pl/15-lat-bezkarnosci-krakowskiego-naciagacza-nikt-go-nie-neka-wiec-lista-dluznikow-stale-sie-wydluza/ar/13578280

Gość nitka1987

też mnie ten oszust straszy sądem za dodanie wpisu do ereklamafirm.pl 

Adrian Flak to oszust, naciągacz, bandyta!!!

Gość Powództwo oddalone

Ja akurat nie dałem się zastraszyć. Sprawa zaczęła się w październiku 2016  roku od dodania wpisu w ereklamafirm.pl. Owszem, dałem się omotać, jednak mój prawnik doprowadził do tego, że w styczniu br. Sąd Rejonowy w Tarnowie oddalił powództwo sami wiecie kogo - wyrok jest prawomocny. Ma zwrócić mi 17 zeta kosztów sądowych - teraz ja go będę ścigał. Pan sami wiecie kto nie mógł sie zgłaszać na rozprawy bo raz był poszukiwany, potem siedział w aresztach itp. Nie miałem okazji spotkać do na żadnej z rozpraw (było ich 3 lub 4) ale warto było!!! dla zainteresowanych - 33maks@wp.pl