Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srednioladna

Niedowartosciowana przez instagram

Polecane posty

Gość Srednioladna

Czy tez tak macie ogladacie te piekne dziewczyny z calego swiata i jest dla wam przykro ze nigdy nie bedziecie tak wygladac? Moj chlopak jest uzalezniony on insta i zastanawiam sie jak bardzo to sie nie odbije na jego powoli (naturalnie?) gasnacym pociagu do mnie.

Gość gość
Nie bo te zdjęcia są retuszowane, talie są wyszczuplane a doopy powiększane i zaokrąglane i wygląda to często dość groteskowo. W świecie rzeczywistym nigdzie nie widziałam takich groteskowych figur :) Dlatego to photoshop. Lepiej zajmij się prawdziwym życiem a nie bzdurami i zmień chłopaka.

Gość gość
Nie plećcie bzdur, wszystkie nie są retuszowane, są ładne dziewczyny i mają super życie, jeżdżą po świecie, ciągle nowe ciuchy, a człowiek tylko wegetuje.

Gość gość
Dokladnie. A mezczyzni skrycie marza o takich pannach

Gość gość
Wszystkie na pewno nie ale większość to retusz. Robią sobie setki zdjęć, wybierają jedno na którym wyjdą najlepiej, często je jeszcze retuszują, poprawiają cycki, talię i tyłek i takie guano dają na insta a bezmyślne bydło się podnieca jakby nie miało nic innego do roboty. Zresztą nawet pisała o tym jakiś czas temu pewna modelka, że własnie robi sobie setki zdjęć, z których wybiera jedno i daje je na profil. Nie ma sensu wpadać w kompleksy bo w realu te osoby wyglądaja duuużo gorzej. A skoro twój chłopak jest tak głupi, że wierzy w ten wirtualny świat to kopnij go w d... takiego idiotę. Jak widzi gazetę jakąś z modelkami to pewnie też myśli, że one tak wyglądają; a prawda taka że retuszowane jest teraz każde zdjęcie i często osoba na zdjęciu w gazecie wyglądaj zupelnie inaczej niż w rzeczywistości. Pełno wpadek grafików, np. czasem zrobią komuś dwie lewe stopy albo obetną rękę. Nie warto się tym przejmować bo to wszystko RETUSZ!!!! A obejrzyj sobie zdjęcia takiej np. Joanny Krupy z magazynów dla panów i jej zdjęcia z plaży zrobione z ukrycia przez paparazzi, zupełnie dwie inne osoby. Na plaży płaska kwadratowa pupa i brak talii - taki kołek bez talii, a w magazynie dla panów: pupa wystająca i okrągła, szczupła talia. I przykre to że młode dziewczyny naoglądaja się takich retuszowanych zdjęć i potem mają kompleksy...

Nie mam tego problemu, nie mam instagrama i polecam to każdemu ;)

Gość gość
To nawet nie chodzi o mlode dziewczyny tylko o mlodych chlopcow

Gość gość
Smutne

Gość gość
koles ktory sie kieruje instagramem to nie jest material na faceta, polec mu zwiazek z laska w jpg i uciekaj od typa

Gość gość
Hej, znam mega sposób by się wybić na INSTAGRAMIE :D Na stronie poniżej można zdobyć dużo lajków i obserwujacych: http://insta-follow.eu/2148

Gość gość
Hej, znam mega sposób by się wybić na INSTAGRAMIE :D Na stronie poniżej można zdobyć dużo lajków i obserwujacych: http://insta-follow.eu/2148 Mega opcja ;D

Gość Ósmy cud świata
Ja na szczęście nie mam tego problemu!:classic_cool: