Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kajetan P jest b podobny do przemka prawika

Polecane posty

Gość gość

Te same rysy, ta sama mimika, ten sam wyraz twarzy

Gość gość
P********z

Gość do łowców cieni
Kajetan P. najprawdopodobniej zachorował na chorobę nazywaną w medycynie "kretynizmem" lub "debilizmem" tej choroby nie powinno się kwalifikować do chorób psychicznych mimo że choruje przysadka mózgowa! Tę chorobę winno kwalifikować się do chorób hormonalnych. Tak samo jak cukrzycę ! Na kretynizm najczęściej chorują ludzie którzy zabijają zwierzęta pod ubój dla mięsa! Dlaczego właśnie oni są najbardziej narażeni na zachorowanie na "kretynizm"? ponieważ mają bezpośredni kontakt (przez skórę) z krwią zwierzęcia wypełnioną hormonami wytwarzanymi przez tarczyce tego zwierzęcia i przysadkę mózgową tego zwierzęcia. Zwierzęta podczas uboju bardzo się stresują gdy są ubijane w ubojniach i wydzielają z siebie hormony które u rzeźników i masaży powodują chorobę mózgu- kretynizm. Kajetan powinien zostać przebadany właśnie w tym kierunku . Zresztą nie tylko Kajetan.... Także : -Karol Kot, (w art. przeczytałam że Karol Kot pił krew w ubojniach podczas uboju zwierząt) - Petro Alonzo Lopez (w art. przeczytałam że podczas wewn. wojny w jego kraju zabijano ludzi przecinając im gardła i układając język na kształt krawatu) A zatem i w tym przypadku był bezpośredni kontakt dotykowy z ludzką tarczycą -J.A.Cz .Zakrzewscy ubijali krowy - biblijny Kain który zajmował się hodowlą zwierząt - a także góral (juhas) (hodowca owiec) o którym przeczytałam we wczorajszej gazecie faktu