Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn spod znaku ryby, pomóżcie..?

Polecane posty

Gość gość
Ryby to najbardziej porąbane baby w całym zodiaku, raz chcą a potem im się odechciewa.

Gość gość
Dokładnie. To jest dobre dla naiwnych małolatów. Bajki o ich wyjątkowości czułości blabla nie no dramat nawet pisać mi się nie chce. Intuicja taka ze jeśli ją zmyli to i tak powiem, że się nie myli itd.. Plus rozchwianie sranie itp

Gość gość
Jeśli chcą raz a więcej nie, to mają ku temu powód po prostu. A to, że potrafią odmawiać lepiej o nich świadczy niż o tych, które tego nie potrafią :P Znak zodiaku żadnej zasługi w tym nie ma.

Gość gość
jasne ze znak to nie wyrok - ale to TYLKO takie określenie, uproszczenie, żeby ludzie wiedzieli o czym mowa, one przeważnie mają mega intuicję i uczucia, głównie środowiska (stąd ta nazwa), a że podwójne (jak wskazuje ta nazwa też) to wszystko porządkują dychotomicznie w sposób który same pewnie nie wiedzą.. INTUICJA wbrew pozorom to NIE coś jak 6 i nast. zmysła, to RACZEJ coś jak ogromna siła, coś jak "czarna dziura" co wszystko skleja w ich nieuporządkowanym wcześniej świecie, na sposób który one nawet nie rozumieją X RYBKI rozumiecie ten swój świat?

Gość gość
typowe ich uczucia www.youtube.com/watch?v=srMBZiqNMaMm :-P dla tych co nie kumają tematu nadal..

Gość gość
hello rybki

Gość gość
znalazłem coś takiego że ryby są paradoksalnie stałe, ale zmieniają szybko środowisko (dlatego tak uciekają), aż ono się do nich dopasuje?? :-P

Gość milalilam
Ryby są stałe ale prawdą jest, że mamy intuicję i potrafimy bez większych wyjaśnień uciec. Dlaczego? Bo intuicja mówi mi, że nic z tego nie będzie, a skoro raz czy drugi powiedziałam co mi nie leży na sercu, a facet dalej robi to samo, zawijam manele i tyle mnie widział;) Dla otoczenia jest to niezrozumiałe, bo uciekam bardzo szybko często w pierwszych dniach/tygodniach/miesiącach znajomości, a ja po prostu bardzo szybko czytam drugą stronę i widzę czy jest do mnie dopasowana czy ma cechy, które za jakiś czas wyjdą w pełni i uniemożliwią nam bycie razem. Jak byłam młodsza, to zawsze się zastanawiałam czemu poznając mężczyzn na sympatii nie miewałam takich przykrych doświadczeń jak moje koleżanki? Teraz już wiem, że "czytałam" moich rozmówców i szybko wybierałam i odpowiadających.