Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn spod znaku ryby, pomóżcie..?

Polecane posty

Gość gość
julka koszulka ja już ciebie kojarze,i powiem ci nie podoba się to wypad z lokalu :-) nikt cie tu nie chce

Gość gość
prawda, chyba tylko największe idiotki wierzą takie rzeczy, wydają pieniądze na rozmowy z wróżką- oszustką, samotne są to szukają zajęcia.

Gość Layyyla
Ja też mam dużo śmiechu z kobiet wierzących w znak zodiaku i przesiadujące godzinami nad gazetami, czytając czy za miesiąc spotkają chłopaka swoich marzeń, czy wygrają pieniądze, czy nie wiadomo co jeszcze, hahahaha, poważnie? Trzeba być totalnym wrakiem człowieka bez pomysłu na życie by zamiast wziąć się za swój los wolą wypytywać o przyszłość obcych ludzi i jeszcze im za to płacić, ile macie, drogie panie, lat? 40? 50? 60? Bo chyba mąż już dawno zmarł, a koleżanki gdzieś zaginęły, skoro zajmujecie się takimi rzeczami, już nie wspominając o zadawaniu taki pytań na tak zj*****j do reszty strony jak kafe, na której przesiadują najgorsze dziady w Polsce i z których naśmiwają się nastolatki na całym internecie, robiąc screeny i wyśmiewając niektóre tematy. Ale to z rybą już mnie powaliło...Jak ja jestem rakiem to szczypię ludzi? Wątpię. Jesteście panie, gorzej niż marginesem społecznym, jakbyście nei wiedziały.

Gość gość
to zapytaj takie osoby jak Jung czy Fromm :-) może też byli idiotami, przecież nikt nie wróży tylko pyta o cechy osób.. tak samo jak blondyki czy właściciele fiata 125p, nic w tym dziwnego..

Gość gość
wszyscy którzy maja jakies ale spływac na tematy o chłopach i seksie co tu robicie,nudzi wam sie

Gość gość
wszystkie ci.pskaa ze swoim jadkiem idzcie mundralkowac na swoje podworka ,tu jest temat akurat dla milosnikow znakow zodiaku i nic nie poradzicie

Gość gość
to temat o emocjach i uczuciach=znak ryby

Gość gość
i o intuicji ,przyziemni wypad

Gość gość
wiadomo, ale głównie chodzi o WASZE rybie sekreciki: naprawdę macie ten głos intuicji (co mówi zwiewaj) - z ciekawości pytam, czy można jakoś logicznie zdobyć Wasze te minimalne zaufanie XXX Ważne pytanie: jakby ktoś znalazł klucz do waszej intuicji, wiedział jak uwalnic was od tych niechcianych emocji.. to w końcu zaufacie takiej osobie? jakie jeszcze warunki? chociaż przeczytacie co pisze? czy zwiejecie jak zawsze :-(

Gość gość
nie powiemy :( odpłyniemy :(

Gość gość
odpływacie odruchowo:-(

Gość gość
intuicja nam podpowiada kiedy lepiej spływac niz zostac :(

Gość gość
to pasuje Wam to, czy was ogranicza.. bo to w sumie niefajnie być zakładnikiem emocji nieogarnietych

Gość gość
ja nie jestem ryba ale też znak intuicji i powiem tylko że przeczytam daną osobę bez słów,i sama wybiorę,jedyna szansa to delikatnie podchodzić i łagodnie i nie spieszyć się ,to może jeszcze raz pomyślę

Gość gość
skorpion? :-) tak, ale jak będziesz jej dawkoł/a to powie po co mi to wszystko, nie ogarnie i odpłynie na bank

Gość gość
no pewnie, że pasuje i chroni przed haczykiem albo inną pułapką :) no to pa odpływam 🖐️

Gość gość
nie,rak,skorpiony są ode mnie bardziej do przodu ,

Gość gość
tak ryby zawsze wiedzą "co się święci" wyczuwają więcej...sama tak mam nawet nie potrafię odpowiedzieć skąd się to bierze ale czasem po prostu pojawiają się wewnętrzne głosy , których słucham podświadomie, przeważnie chronią mnie przed niebezpiecznymi sytuacjami a autor jaki ma znak zodiaku?

Gość gość
można się śmiać ze znaków zodiaku ale jakimś dziwnym trafem zawsze ciągnie mnie do tych samych znaków tj. skorpion, ryby, rak czasem panna i waga. Chociaż wagi są za "płytkie" nie ma tego czegoś głębszego....najlepsze porozumienie wyczuwam ze skorpionem i innymi rybami rozumiemy się intuicyjnie nawet nie wiem dlaczego.Już wiele razy mi się to potwierdziło. Natomiast nie znoszę znaków typu lew, baran- kompletna ściana zero porozumienia...rozmowa jak z kosmitami;) kiedyś nie wierzyłam w to ale po pewnych doświadczeniach zaczynam wierzyć...wystarczy sięgnąć głębiej np. programy naukowe o piramidach egipskich... świat jest pełen tajemnic

Gość gość
ja mam to samo,tylko wodne znaki ,uczciowe,lubiące tajemnice mnie pociągają,ci którzy żyją kasą gadką o niczym,suche fakty,są płytkie w moim odczuciu a ja lubie głębię głębiny niepoznane

Gość gość
i racja jeszcze panne możńa zaliczyć ona bardzo ziemska przy mnie,ale też potrafi słuchac i stara się zrozumieć

Gość gość
problem w tym że niekiedy ta intuicja jest przeciwko wam samym (coś jak czarna dziura i nie wiecie co jest grane) znak wagi i ryby, to magia w czystej postaci, jezeli sie dobiorą nie ma nic silniejszego..

Gość gość
czyli jak rybki radzicie sobie same, czy musicie kogoś mieć do pomocy z tym wszystkim ?:-)

Gość gość
rybki rzadko kiedy są same ale gdyby były to też z wszystkim by sobie poradziły są zdolne, ambitne, sprytne i zaradne

Gość gość
ale mają własne ogracznenia

Gość gość
a kto ich nie ma?

Gość gość
znam 6 ryb, kazda ma problemy z alko

Gość gość
ryby wiedzą jak czujesz dlatego mogą ci wcisnąć że są dla ciebie przyjacielską duszą:-P

Gość gość
Poważnie? Są takie wciskające ryby?

Gość gość
15.31 Nie mogę tego potwierdzić, chociaż uważam, że siebie znam całkiem dobrze.