Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie przyznaja sie do masturbacji?

Polecane posty

Gość gość

Jw.

Gość prawictwo pospolite 152
a po co mają sie przyznawać ?

Gość gość
Bo faceci np. W gronie kumpli chyba czesciej o tym rozmawiaja. Kobiety nie, nawet z najblizszymi przyjaciolkami.

Gość prawictwo pospolite 152
to tak jakby zapytać kogoś : dlaczego nie przyznaje sie do oddawania kału Coś co jest oczywiste nie wymaga komentarza

Gość
Nie wiem...:P Jak jest się z kimś blisko, w związku to jak dla mnie nie powinno być żadnego wstydu(bo jaki moze być inny powód). A co do mówienia o tym koleżankom to nie widzę potrzeby rozmawiania z nimi o takich sprawach. Może coś tam sie zdarzyło półsłowem w żartach,ale bez przesady.;) Bo po co jakoś sobie tego nie wyobrażam, nawet jak sie nie przyznają to myślę że zdecydowanej większości kobiet/dziewczyn zdarzyło sie to zrobić chociaż raz czy dwa, tylko nie widzę potrzeby mówienia o tym jakieś koleżance.

Gość gość
A co to, kryminalna aktywność, czy jak

Gość gość
łiłka ma swoje potrzeby

Gość gość
bo tego nie robię, bo nie lubię :)

Gość
prawictwo pospolite 152 dziś Masakra. Tylko prawik może to porównać do defekacji.:O A o seksie, swoich potrzebach też nie można mówić???? Potem czytam takie głupoty ze ktoś z kimś jest ileś czasu w związku, a nie układa im sie w łóżku bo przeważnie, nie mówią czego tak naprawdę chcą, jakie mają potrzeby(bo sie wstydzą?)...Nie rozumiem tego, jak można kogoś kochać, z kimś być,sypiać i nie potrafić sie otworzyć.

Gość gość
Nie masturubję się więc nie mam do czego się przynznawać.

Gość gość
ja sie przyznaje bo wygladam na wstydliwa i ludzie mysla, ze mnie zazenuja tymi tekstami wiec otwarcie mowie, ze sie masturbuje

Gość gość
ja się przyznaje mojemu a nie jakimś pin.dom ,a to ze faceci gadaja to tylko prostaki tak mają ,niestety :-) taka jest brutalna prawda,facet na poziomie nie mówi takich rzeczy innym kolesiom ,ale to nie wasze warstwy pewnie,i to nie wasza wina ,takie środowisko proste