Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moooooci

Co robic kiedy kobieta zrywa z braku uczuc

Polecane posty

Gość Moooooci

Witam! Co moge zrobic kiedy moja dziewczyna przez ostatnie dni, kiedy miedzy nami wszystko ukladalo sie normalnie, nie dochodzilo do zadnych klotni, po jej zachowaniu nie widzialem zeby cos sie dzialo, nagle powiedziala z placzem, ze nie mozemy byc razem. Chcialem to w jakis sposob wytlumaczyc tego samego dnia ale nie dalem rady ja ani ona. Dopiero dwa dni pozniej spotkalismy sie na chwile aby porozmawiac. Wytlumaczyla mi, ze konczy ten zwiazek z takiego powodu, ze nie czuje tego co czula na poczatku. Mowila, ze widzi jak ja przez caly ten zwiazek staram sie by bylo dobrze ale ona nie umie mi dorownac.. na poczatku przyszlo mi do glowy, ze jest moze ktos inny bo caly miesiac ma praktyki. Ale wyszlo na to, ze jednak nie to. Nigdy nie zabranialem jej wychodzic na imperezy, itp. ona mi rowniez. Zawsze sobie ufalismy. Nie wiem dlaczego tak postapila. Probowalem jej wytlumaczyc, ze mi w tym zwiazku bylo znakomicie, nic mi nie brakowalo, ale ona dalej stawiala na swoim. Chcialem bysmy zrobili sobie przerwe ale jej zdaniem to jest nie dobre, powniewaz nie chce mnie bardziej ranic tym, ze gdy ja bede czekal z nadzieja, ze jest choc cien szansy, ze do siebie wrocimy, a ona mi powie, ze myslala nad tym i jedank NIE. Nie wiem co m robic. Boli mnie to strasznie i nie potrofie sobie poradzic z jej brakiem.

Gość gość
zjdałabym chipsy od Star Foods o smaku: orzechowym i serowym. produkują je jeszcze?

Gość gość
Ja dzisiaj właśnie zerwałam z facetem i powiedziałam mu, że to też z braku uczuć, ale to nie jest prawda :( tylko musiałam tak zrobić bo chcialam wyjśc z tego z twarza i juz nie bylo innego wyjscia :(

Gość gość
Ja też do męża od długiego czasu nic nie czuje a on utrudnia mi to bo nie daje mi odejść. Grozi, że się zabije. Więc czekam aż się uspokoi i da mi wolność.