Gość gość Napisano Maj 24, 2016 jestem z moim partnerem od prawie 5 miesięcy i zaczełam zauważać ze stara się wejść mi na głowę , mogę wychodzić z domu tylko z nim bądz z dwiema koleżankami które zna , nie mam prawa miec znajomych płci męskiej poza szkołą , zawsze kiedy do mnie przyjeżdza planuje różne rzeczy jak miło możemy spędzić czas ale on nigdy nie ma ochoty , ostatnio nawet zaczał ingerować w mój wygląd , kiedy pomalowalam paznokcie na różowo uparł się , ze mam zrobić czarne a na drugi dzien przyjechał do mnie do domu z czarnym lakierem do paznokci , kiedy poinformowałam go ze mam zamiar iść na solarium , stwierdził ze to nie potrzebne a on nie nawidzi opalonych kobiet , kiedy odparłam że chce zrobić do dla siebie odpowiedział ze mam podobać sie JEMU a nie sobie czy tez innym mężczyznom , zawsze kiedy wychodzimy gdzies "ze znajomymi" wychodzimy tylko z jego znajomymi iż on twierdzi ze moich ma głęboko w poważaniu , nie pozwolił mi iść na urodziny do znajomego mimo ze chciałam żeby poszedł ze mną , uparł się że nigdzie nie idzie a ja zostanę w domu bo inaczej mnie zostawi lub zacznie robić co mu się podoba , czy takie zachowania w związku są normalne ? mamy po 18 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach